Επικαιρότητα

Μεγάλες οι δυνατότητες της αεροπορίας

Off

Το να διευρύνεις τους ορίζοντες σου, μεταφορικά και κυριολεκτικά είναι θέμα επιλογής. Μία τέτοια επιλογή έχουν κάνει οι άνθρωποι της αεροπορίας που αγαπούν τις πτήσεις και τα αεροπλάνα και επιδιώκουν να καλύψουν τις δικές τους ανάγκες για ακόμα περισσότερες εμπειρίες στον ανοιχτό ουρανό.
Από την Παρασκευή ως και την Κυριακή εξελίχτηκε στην πόλη μας και το αεροδρόμιο Ιωαννίνων μία αεροπορική γιορτή ανοιχτή στο κοινό και με κύριο στόχο να έρθει ο κόσμος, μικροί και μεγάλη σε επαφή με τον κόσμο των αεροπλάνων.
Τους πιλότους, τους φίλους της αεροπορίας και το κοινό υποδέχτηκαν το Σάββατο το πρωί στο αεροδρόμιου όπου εξελισσόταν και παράλληλες εκδηλώσεις, εκπρόσωποι των κοινωνικών φορέων της πόλης με τον κ. Κώστα Βλάχο από την Ένωση Ξενοδόχων Ιωαννίνων και τον κ. Στέφανο Μιχάλη, αντιδήμαρχο Ζίτσας να δίνουν έμφαση στη σημασία της εκδήλωσης για την προβολή της περιοχής, αλλά και την ανάγκη ανάδειξης του αεροδρομίου Ιωαννίνων. 
Ο κ. Αντώνης Κουτσουδάκης από την Ένωση Χειριστών και Ιδιοκτητών αεροσκαφών γενικής αεροπορίας η οποία πραγματοποίησε και τη συνέλευσή της στα Γιάννενα συγκεντρώνοντας πιλότους από όλη τη χώρα, εστίασε στις μεγάλες δυνατότητες που κρύβουν τα ελαφρά αεροπλάνα, στα οποία μπορεί να έχει πρόσβαση ο κάθε πολίτης που το επιθυμεί.
Ο κ. Γιάννης Δήμου πρόεδρος της Αερολέσχης Ιωαννίνων που διοργάνωσε και τη γιορτή ανέδειξε τις συστηματικές προσπάθειες που γίνονται για την ανάπτυξη του αεροαθλητισμού και της αεροπορίας στον τόπο μας.
Το Σάββατο το βράδυ στο φουαγιέ του Πνευματικού Κέντρου έγινε μία μικρή εκδήλωση και δεξίωση για τους χειριστές που βρέθηκαν στην πόλη. 
Για τη γιορτή των Ιωαννίνων και τη σημασία της ανάδειξης της αεροπορίας, σύντομες δηλώσεις στα τοπικά ΜΜΕ έκαναν ο Ακριβός Τσολάκης ένας από τους πλέον έμπειρους πιλότους που διετέλεσε και Πρόεδρος της Επιτροπής διερεύνησης ατυχημάτων, ο Βασίλης Κώστας Πρόεδρος της Αερολέσχης Θεσσαλονίκης, ο Αντώνης Κουτσουδάκης από την Ένωση Χειριστών και ο Γιάννης Δήμου από την Αερολέσχη Ιωαννίνων. 
ΦΙΛΗΜΩΝ ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΣ

 

OAED

Είσοδος

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου