Επικαιρότητα

Καταρρέει το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς

Off

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση, άσκησε η βουλευτής και τομεάρχης Ανάπτυξης της ΝΔ, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, σε συνέντευξη που παραχώρησε χτες με αφορμή και τη περιοδεία της στα Γιάννενα.
Σχολιάζοντας τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, σημείωσε: «Αυτό που συμβαίνει είναι ότι καταρρέει η εικόνα του Αλέξη Τσίπρα και το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς. Κατάλαβε ο κόσμος τα ψέματα και τώρα είναι απογοητευμένος εξαιτίας αυτών που πληρώνει. Τώρα, γιατί δεν καρπώνεται άμεσα αυτή τη δυσαρέσκεια ο κ. Μητσοτάκης; Η απάντηση, έχει να κάνει με την απαξίωση της πολιτικής τα τελευταία έξι χρόνια. Ωστόσο, η σχέση εμπιστοσύνης που χτίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον κόσμο είναι σημαντική και πιστεύουμε ότι στις εκλογές, που εμείς θέλουμε να γίνουν σύντομα, ο λαός θα προτιμήσει τη ΝΔ» είπε σημειώνοντας ότι η εμπιστοσύνη κερδίζεται με το χρόνο και χάνεται σε μια στιγμή. 
Όσον αφορά τις εξαγγελίες του κ. Μητσοτάκη στη ΔΕΘ, και την κυβερνητική κριτική για την κοστολόγηση των προτάσεων η κα. Ασημακοπούλου απάντησε: «Το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης έγινε κομμάτια, άρα υπό αυτή την έννοια, το να κάνει κριτική ο ΣΥΡΙΖΑ, το λες και αστείο. Ο ΣΥΡΙΖΑ,  αναδιανέμει την φτώχια και τη μιζέρια. Εμείς, πιστεύουμε στην επιχειρηματικότητα και στην ιδιωτική πρωτοβουλία. Ας μην κοροϊδευόμαστε, το πρώτο βήμα είναι η φορολογική πολιτική και αυτό είναι στόχος για τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Μπορεί, κανείς να διαφωνεί με τις προτεραιότητες του προέδρου, αλλά όσα παρουσίασε ήταν όλα κοστολογημένα. Στο τέλος, ο κόσμος θα συγκρίνει και θα επιλέξει» είπε καταλήγοντας. 

Συναντήσεις με Περιφερειάρχη και Πρόεδρο Επιμελητηρίου
Με τον περιφερειάρχη Αλέξανδρο Καχριμάνη και τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Γιάννη Μήτση, είχε την ευκαιρία να συναντηθεί χτες η τομεάρχης Ανάπτυξης της ΝΔ Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου. 
Ο περιφερειάρχης μαζί με την αντιπεριφερειάρχη Τατιάνα Καλογιάννη, ενημέρωσε την βουλευτή για την πορεία των έργων λέγοντας ότι η Ήπειρος είναι σε πολύ καλό επίπεδο από άποψης προγραμμάτων και απορροφήσεων. 
Ο κ. Καχριμάνης είχε την ευκαιρία να αναφερθεί και σε πολλά θέματα της περιοχής από τα οδικά έργα και το αεροδρόμιο μέχρι το ΕΣΠΑ και τον Αναπτυξιακό Νόμο. 
Η κα. Ασημακοπούλου αναφέρθηκε στην ανάγκη να τρέξουν όλα τα ανοικτά μέτωπα που σχετίζονται με το ΕΣΠΑ και το πακέτο Γιούνκερ ενώ επιτέθηκε στη κυβέρνηση για την αδυναμία να τρέξει στους ρυθμούς που επιβάλλει η κατάσταση της χώρας μας. Όπως είπε, δίνονται μεγάλες δυνατότητες απορρόφησης κονδυλίων αλλά αυτό δεν συμβαίνει και έτσι τα ποσοστά είναι ανύπαρκτα με ό,τι αυτό σημαίνει για την ελληνική οικονομία. 
Ανάλογες ήταν δηλώσεις που έγιναν και κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στο Επιμελητήριο όπου η κα. Ασημακοπούλου αντάλλαξε απόψεις για την επιχειρηματικότητα με τον κ. Μήτση και υποσχέθηκε να συμβάλλει στην προώθηση της. 

Είσοδος

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου