Τα του Καίσαρος...

ΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΟΣ…

Off

Σε πλήρη εξέλιξη είναι η προσπάθεια της Ν.Δ και του Κυρ. Μητσοτάκη να καταστήσει κοινωνούς της «συμφωνίας αλήθειας» την οποία παρουσίασε στη ΔΕΘ, τους πολίτες σε ολόκληρη τη χώρα, για την επόμενη μέρα της διακυβέρνησης της χώρας από τη Ν.Δ.
Στο πλαίσιο των επισκέψεων που έχουν προγραμματιστεί σε όλη την Ελλάδα, το απόγευμα της Κυριακής βρέθηκε στα Ιωάννινα, επικεφαλής κλιμακίου στελεχών της Ν.Δ, ο βουλευτής Ηρακλείου και Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, Λευτέρης Αυγενάκης, συζητώντας και ενημερώνοντας τους εκπροσώπους των παραγωγικών τάξεων, για τη συμφωνία αλήθειας της Ν.Δ με τους ανθρώπους της αγροτικής παραγωγής.
Λίγο πριν την έναρξη της εκδήλωσης, ο κ. Αυγενάκης σε συνέντευξη Τύπου αναφέρθηκε στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και στις δημοσκοπήσεις, που αποτυπώνουν ένα ξεκάθαρο προβάδισμα της Ν.Δ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ τόσο στην πρόθεση ψήφου, όσο και στην παράσταση νίκης, ακόμη και στην ερώτηση για τον καταλληλότερο πρωθυπουργό με τον Κυρ. Μητσοτάκη να προηγείται σαφώς του Αλ. Τσίπρα.
«Δεν επαναπαυόμαστε από τις δημοσκοπήσεις και δε σταματά η προσπάθειά μας, να ενημερώσουμε τους πολίτες. Η αποστολή μας είναι πιο δύσκολη από όσο μπορεί να φανταστεί κάποιος, και μπορεί να γίνει καλύτερη εάν έχουμε συμμάχους σε αυτήν. Θέλουμε να ρίξουμε γέφυρες στους πολίτες, σε μία διαβούλευση που θα έχει διάρκεια. Το κυβερνητικό πρόγραμμα της Ν.Δ είναι έτοιμο, ρεαλιστικό και υλοποιήσιμο. 
Η καλή κυβέρνηση στήνεται από την περίοδο της αντιπολίτευσης και αυτός είναι και ο δικός μας στόχος», ανέφερε ο κ. Αυγενάκης.
Στο πρώτο σκέλος της τοποθέτησής του για το θέμα της ενημέρωσης, που αφορούσε στην αγροτική πολιτική, ο κ. Αυγενάκης είπε πως οι προτάσεις της Ν.Δ είναι άμεσα εφαρμόσιμες και κοστολογημένες μέχρι το τελευταίο ευρώ.
«Ο αγρότης νιώθει στο πετσί του την κοροϊδία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και αντιλαμβανόμαστε την κόπωσή του. Βρισκόμαστε εδώ και σε όλη την Ελλάδα για να συνεχίσουμε τον διάλογο μέχρι την ολοκλήρωση του κυβερνητικού μας προγράμματος. Οι προτάσεις και οι ιδέες των πολιτών είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για εμάς», τόνισε ο κ. Αυγενάκης.

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου