Εκδηλώσεις

Χειροκροτήθηκαν οι συναυλίες του «Τσακάλωφ»

Off

Την Κυριακή 11 Μαρτίου το πρωί, στη Ζωσιμαία Παιδαγωγική Ακαδημία, πραγματοποιήθηκε η πρώτη εκπαιδευτική συναυλία του Ηπειρωτικού Ωδείου "Τσακάλωφ". Μαθητές πιάνου και βιολιού αρχάριοι και προχωρημένοι, διαφόρων επιπέδων και τάξεων παρουσίασαν έργα κλασικών και νεώτερων συνθετών. Το στυλ και η άψογη εκτέλεση των μουσικών έργων προκάλεσαν τον ενθουσιασμό του ακροατηρίου και οι εκπρόσωποι των Αρχών συνεχάρησαν καθηγητές, μαθητές και γονείς.

Η δεύτερη εκπαιδευτική συναυλία ξεκίνησε το μεσημέρι και παρουσιάστηκαν μαθητές με σύνολα εγχόρδων και πληκτών οργάνων. Η τρίτη εκπαιδευτική συναυλία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα με κοσμοσυρροή κοινού και περιελάμβανε τελειόφοιτους μαθητές των σχολών πιάνου, τραγουδιού, τρομπέτας και κιθάρας. Η μεικτή χορωδία υπό τη διεύθυνση της Ορνέλας Μοσχέτα, έκλεισε τη συναυλία θριαμβευτικά με ένα ποικίλο πρόγραμμα και χορό αποσπώντας το παρατεταμένο χειροκρότημα και τον ενθουσιασμό του πολυπληθούς ακροατηρίου. 

Η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ.Ασπασία Ζέρβα, συνεχάρη τους διοργανωτές και τους μαθητές που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και ευχήθηκε επιτυχία στις τελικές τους εξετάσεις.

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ