Αθλητικά

Εισαγγελέα θα ζητήσει ο ΠΑΣ

Off

Την παρουσία εισαγγελικού λειτουργού προσανατολίζεται να ζητήσει η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ για την αυριανή αναμέτρηση με τον Άρη προκειμένου να διαφυλαχθούν οι όροι διεξαγωγής και τήρησης των μέτρων ασφάλειας.

Από την Τρίτη το μεσημέρι, όταν ανακοινώθηκε πως η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ δεν θα διαθέσει εισιτήρια για τους φιλοξενούμενους, στα μέσα ενημέρωσης της Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ξεκίνησε ένας πρωτοφανής «πόλεμος δηλώσεων» λιγότερο από παράγοντες του Άρη και περισσότερο από φιλάθλους της ομάδας, που προειδοποιούν, ότι θα έρθουν στα Γιάννενα, για να παρακολουθήσουν την ποδοσφαιρική αναμέτρηση.

Οι πιέσεις αυτές συνεχίστηκαν και χθες από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με επιθέσεις σε βάρος της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και το τηλεφωνικό της κέντρο να έχει κατακλυστεί από αντίστοιχες «παρεμβάσεις».

Όλα αυτά έχουν γίνει γνωστά από την πρώτη στιγμή και στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ιωαννίνων, στη διοργανώτρια αρχή και στο υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, με την ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ να προσανατολίζεται να ζητήσει την εισαγγελική παρουσία από νωρίς αύριο το μεσημέρι έξω από το εθνικό στάδιο.

Τα εισιτήρια που διατίθενται μέχρι σήμερα το βράδυ από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και τα οποία εκτιμάται πως έχουν φτάσει σε χέρια φίλων του Άρη είναι ελάχιστα, όμως στην ΠΑΕ τονίζουν ότι αποτελεί ευθύνη της αστυνομίας ο τρόπος με τον οποίο θα χειριστεί μία πιθανή παρουσία εκατοντάδων φιλάθλων, που θα επιχειρήσουν να μπουν στους «Ζωσιμάδες».

Συμπαραστάτης στην ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και στην απόφασή της να μη διαθέσει εισιτήρια ούτε στον Άρη αλλά ούτε και στα παιχνίδια με ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και ΠΑΟ, είναι η Ε.Δ του ΠΕΑΚΙ με τον Σπ. Ντάνη να τονίζει χθες πως θα πρέπει να αποφευχθούν αντίστοιχα φαινόμενα και γεγονότα όπως αυτά με τον ΠΑΟΚ πριν από μερικούς μήνες.

«Δυστυχώς δεν έχουμε φτάσει στο επίπεδο να συνυπάρχουν στην κερκίδα φίλαθλοι και των δύο ομάδων. Γι’ αυτό πρέπει να λάβουμε μέτρα για την προστασία των φιλάθλων, αλλά και της εγκατάστασης.

Κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε πέρυσι πρωτόγνωρες καταστάσεις, που δεν ήταν καθόλου απλές.

Με την καλή συνεργασία της ΠΑΕ, του υπουργείου και της αστυνομίας, θεωρούμε ότι η απόφαση να μη δοθούν εισιτήρια είναι η πιο σωστή, για να αποφύγουμε καταστάσεις που μπορούν να προκαλέσουν κινδύνους», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Απαγόρευση μεμονωμένης 

και οργανωμένης μετακίνησης

Όπως αναμενόταν μετά τη σύμφωνη γνώμη της Αστυνομίας και της ΕΔ του ΠΕΑΚΙ στην απόφαση της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, να μη δοθούν εισιτήρια στους φιλοξενούμενους, ο υφ. Αθλητισμού Γ. Βασιλειάδης με απόφασή του, απαγόρευση επίσης την οργανωμένη και μεμονωμένη  μετακίνηση των φίλων του Άρη για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, «για εξαιρετικούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η απόφαση.

Τελευταία προπόνηση

Σε αγωνιστικό επίπεδο, σήμερα πραγματοποιείται η τελευταία προπόνηση της ομάδας του ΠΑΣ με τον Γ. Πετράκη να έχει μάλλον καταλήξει στο βασικό σχήμα, διατηρώντας τους Λίλα, Μιχαήλ, Τζημόπουλο στα στόπερ και αντικαθιστώντας τον τιμωρημένο Κάστρο με τον Σιόντη στη μεσαία γραμμή.

Μοναδικό ερωτηματικό παραμένει η θέση του αριστερού ακραίου, αφού δεν αποκλείεται, λόγω της μέτριας αγωνιστικής παρουσίας μέχρι στιγμής των Τσικάρσκι και Κακούμπα, να αγωνιστεί ένας εκ των Αποστολόπουλου ή Μπουκουβάλα, όπως συνέβη και πέρυσι στα περισσότερα παιχνίδια της σεζόν.

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ