Σάββατο 18 Μαΐου 2024 05:21
Τελευταία Ενημέρωση: 20 Σεπτεμβρίου 2018
Επικαιρότητα

Ανοίγει ορίζοντες για τον αθλητισμό της πόλης

Off

Οι βάσεις για την καλύτερη δυνατή αγωνιστική προετοιμασία των αθλητών στίβου των σωματείων της πόλης, αλλά και η δυνατότητα διοργάνωσης αγώνων σε συλλογικό, εθνικό και διεθνές επίπεδο έχουν ήδη μπει στο εθνικό στάδιο «Ζωσιμάδες».

Η αντικατάσταση του ταρτάν στίβου ολοκληρώνεται σταδιακά και το αργότερο μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου οι αθλητές και φίλοι του κλασικού αθλητισμού θα έχουν στη διάθεσή τους ένα από τα ποιοτικότερα ταρτάν σε ολόκληρη τη χώρα.

Οι εργασίες προχωρούν με εντατικούς ρυθμούς τις τελευταίες ημέρες, με τον ανάδοχο εργολάβο να έχει λάβει παράταση από την αρχική προθεσμία παράδοσης του έργου, ενώ εντείνονται και οι πιέσεις λόγω της αυριανής διεξαγωγής του αγώνα του ΠΑΣ με τον Άρη για τη Σούπερ Λίγκα.

Οι υποδομές που δεν ήταν έτοιμες ώστε να φιλοξενηθεί ο πρώτος εντός έδρας αγώνας του ΠΑΣ νωρίτερα, έχουν πλέον κατασκευαστεί και οι εργασίες που υπολείπονται δεν επηρεάζουν τη διεξαγωγή της αυριανής ποδοσφαιρικής αναμέτρησης.

Ωστόσο, το στοίχημα και η πρόκληση όπως σημείωσε ο Σπύρος Ντάνης, υπεύθυνος της Ε.Δ. του ΠΕΑΚΙ για το εθνικό στάδιο είναι η τήρηση των κανόνων και ο σεβασμός του εσωτερικού κανονισμού λειτουργίας.

Το σύνολο των χρηστών θα κληθεί, όπως ανέφερε ο κ. Ντάνης να ανταποκριθεί στις αυξημένες απαιτήσεις προστασίας του ταρτάν, και να διαφυλάξουν μία εγκατάσταση στην καρδιά της πόλης, που παρά την παλαιότητά της έχει ανακαινιστεί σε σημαντικό βαθμό.

«Ο κανονισμός λειτουργίας θέτει συγκεκριμένους κανόνες και για τα σωματεία και για τους πολίτες. 

Οι αθλητές του στίβου θα έχουν καλύτερες συνθήκες για τις προπονήσεις τους και αυτό αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά τα σωματεία που ήδη καταγράφονται μεταξύ των κορυφαίων στο στίβο σε ολόκληρη τη χώρα. Προφανώς, θα επιδιώξουμε και θα αναλάβουμε σχετικές πρωτοβουλίες και για τη διοργάνωση αγώνων στίβου», σημείωσε ο κ. Ντάνης. 

Την Κυριακή θα υλοποιηθεί μία κοινή πρωτοβουλία ενημέρωσης από το ΠΕΑΚΙ, την ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηπείρου και τα σωματεία του κλασικού αθλητισμού προς τους πολίτες, για το «νέο μας σπίτι, τους Ζωσιμάδες».

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ