Επικαιρότητα

Μπαίνει στη μάχη των δημοτικών εκλογών

Off

Την υποψηφιότητά του για το αξίωμα του δημάρχου Πωγωνίου ανακοίνωσε το βράδυ της Δευτέρας από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ITV, ο Γ. Νικόπουλος.

Ένα πρόσωπο που πολιτεύτηκε τα προηγούμενα χρόνια ως υποψήφιος βουλευτής Ιωαννίνων με τη Ν.Δ, έχοντας μία επιτυχημένη πορεία ετών στον επαγγελματικό στίβο ως νομίατρος και διευθυντής υγείας της Περιφέρειας Ηπείρου.

Το τελευταίο διάστημα το όνομα του κ. Νικόπουλου ακουγόταν μεταξύ εκείνων των ονομάτων στελεχών της Ν.Δ που ενδιαφέρονται ή προκαλούν το ενδιαφέρον της Ν.Δ για το Δήμο Ιωαννιτών.

Αυτό το επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο κ. Νικόπουλος στις δηλώσεις του κάνοντας λόγο ωστόσο για μία προσωπική του επιλογή να μην κατέλθει στο δήμο Ιωαννιτών αλλά στο δήμο Πωγωνίου.

Μία από τις βασικές προϋποθέσεις που είχε θέσει, όπως ανέφερε ήταν να μην είναι εκ νέου υποψήφιος ο Ν. Γκόντας, καθώς σε διαφορετική περίπτωση δεν θα ήθελε να λειτουργήσει με όρους διάσπασης.

«Σέβομαι την προσωπικότητα και το έργο του και δεν υπήρχε περίπτωση να λειτουργήσω διασπαστικά», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Νικόπουλος αναφέρθηκε στην απόφασή του να είναι υποψήφιος στο δήμο Πωγωνίου όπου έχει ήδη αρχίσει τις επαφές για τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου, δίνοντας βάση στην αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού της περιοχής.

«Αναμφίβολα ο δήμαρχος Κ. Καψάλης έχει πολλά χρόνια σε αυτή τη θέση και αυτό σημαίνει ταυτόχρονα και φθορά, αλλά και εμπειρία. Θα δούμε εάν έχει ολοκληρωθεί ο κύκλος του, αλλά σε ό,τι με αφορά πιστεύω ότι ο δήμος Πωγωνίου που είναι ένας μικρός περιφερειακός δήμος δεν έχει την πολυτέλεια να αφήσει εκτός κανέναν και γι’ αυτό θα επιχειρήσουμε τη σύμπραξη και συνεργασία με τους υγιώς σκεπτόμενους πολίτες, αξιοποιώντας τις δυνατότητες του δήμου και το ανθρώπινο δυναμικό της περιοχής που συνήθως αγνοούμε», σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Νικόπουλος.

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ