Αθλητικά

Δύσκολο να γίνει το παιχνίδι

Off

Κανονικά στη σέντρα του γηπέδου των «Ζωσιμάδων» θα παραταχθούν σήμερα στις 15.00 οι ομάδες του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και του Πανιώνιου για το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Όμως, μέχρι και χθες το απόγευμα, η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο στάδιο ήταν τέτοια που δεν επέτρεπε αισιόδοξες εκτιμήσεις, ότι ο αγώνας μπορεί να διεξαχθεί. Ο αγωνιστικός χώρος είναι καλυμμένος από χιόνι, που μπροστά από τη μεγάλη σκεπαστή κερκίδα φτάνει τα 10 εκατοστά ύψος, ενώ από κάτω υπάρχει ένα παχύ στρώμα πάγου. 

Από νωρίς χθες το πρωί βρέθηκαν στο Στάδιο παράγοντες της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και σε συνεργασία με τον εργολάβο συντήρησης του χλοοτάπητα εξέτασαν την κατάσταση και τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να γίνει μία προσπάθεια αποχιονισμού με ειδικά διαμορφωμένες ξύλινες σκούπες, ώστε να μην προκληθούν φθορές στον αγωνιστικό χώρο.

Ο εργολάβος από την άλλη, φέρεται να υποστήριξε προς τους ανθρώπους της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ότι διαθέτει ένα ειδικό μηχάνημα για τον γρήγορο αποχιονισμό του γηπέδου, το οποίο εκτός απροόπτου θα βρίσκεται σήμερα στα Ιωάννινα. Με τα δεδομένα που υπήρχαν μέχρι αργά χθες το απόγευμα και εφόσον οι προβλέψεις για τον καιρό δεν μεταβληθούν απότομα, πολύ δύσκολα θα διεξαχθεί το παιχνίδι που έχει ώρα έναρξης στις 15.00. Σύμφωνα με τον ΚΑΠ όμως, σε περίπτωση που το παιχνίδι δε διεξαχθεί για λόγους καιρικών συνθηκών και κακής κατάστασης του αγωνιστικού χώρου, τότε οι δύο ομάδες και το διαιτητικό τρίο θα πρέπει να επιστρέψουν και πάλι την επομένη του αγώνα, δηλαδή αύριο Τετάρτη, την ίδια ώρα, ώστε να διεξαχθεί το παιχνίδι.

 

Προπονήσεις στο κλειστό

Με το χιόνι να έχει καταλάβει όλους τους αγωνιστικούς χώρους των βοηθητικών γηπέδων στο ΠΕΑΚΙ, η ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ έχει χρησιμοποιήσει τις τελευταίες ημέρες για τις προπονήσεις της το κλειστό γήπεδο ποδοσφαίρου Soccer World Ioannina εκφράζοντας τις θερμές της ευχαριστίες προς την ιδιοκτησία του γηπέδου για την άριστη φιλοξενία τους.

 

Αλλαγή διαιτητή

Για τη σημερινή αναμέτρηση στο μεταξύ, προέκυψε και αλλαγή διαιτητή, καθώς ο Σκουλάς που είχε οριστεί αρχικά, δήλωσε ασθένεια  και στη θέση του ορίστηκε  ο Βασίλης Φωτιάς από τον σύνδεσμο Πέλλας. Βοηθοί του θα είναι η Κουρομπύλια του συνδέσμου Δυτικής Αττικής και ο Κωνσταντόπουλος του συνδέσμου Κορινθίας. Τέταρτος θα είναι ο Φώτης Ντάουλας του συνδέσμου Δυτικής Αττικής.

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ