Αθλητικά

«Ελευθέρια» Ιωαννίνων με τη δόξα του 2004

Off

Δεκαπέντε χρόνια μετά τον θρίαμβο στα γήπεδα της Πορτογαλίας η ομάδα – θρύλος του ελληνικού ποδοσφαίρου έρχεται στην πόλη των Ιωαννίνων για να αντιμετωπίσει την επίλεκτη ομάδα των ποδοσφαιριστών από την Ήπειρο, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα «Ελευθέρια» της πόλης.

Η ομάδα του Καραγκούνη, του Χαριστέα, του Νικοπολίδη και των άλλων παιδιών που πέτυχε ένα ανεπανάληπτο ποδοσφαιρικό θαύμα θα αντιμετωπίσει μία ομάδα επίλεκτων βετεράνων παικτών από την Ήπειρο, που αγωνίστηκαν σε επαγγελματικό επίπεδο και επιλέχθηκαν σε συνεργασία με τους Eurolegends 2004.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 20 Φεβρουαρίου στο Εθνικό Στάδιο Ζωσιμάδες στις 16.00, με δωρεάν είσοδο για το κοινό.

Η παρουσίαση της επίλεκτης ομάδας των Ηπειρωτών ποδοσφαιριστών έγινε χθες από τον θεματικό αντιπεριφερειάρχη Β. Γοργόλη, που τόνισε ότι το παιχνίδι γίνεται στο πλαίσιο προβολής της Ηπείρου και είναι παράλληλο προς τις εορταστικές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση των Ιωαννίνων. Αναφερόμενος στην Εθνική Ομάδα του 2004, είπε ότι για πρώτη φορά αναμένεται να αγωνιστεί με το 90% περίπου του ρόστερ της, εξηγώντας ότι η επιλογή των ποδοσφαιριστών της επίλεκτης ομάδας της Ηπείρου, έγινε ώστε να είναι κατά το δυνατόν ανταγωνιστική. 

Ο αρχηγός της ομάδας Ξ. Γήττας, τόνισε πώς είναι μια πολύ μεγάλη εκδήλωση και θα πρέπει οι γονείς να οδηγήσουν εκείνη την ημέρα τα παιδιά στο Εθνικό Στάδιο, ενώ από την πλευρά του ο προπονητής Γιώργος Οικονόμου, τόνισε ότι είναι σημαντικό για την περιοχή μας, που θα έρθει να αγωνιστεί η «ομάδα θρύλος», καλώντας τον φίλαθλο κόσμο να προσέλθει στο παιχνίδι για να δουν από κοντά τα παιδιά που πέτυχαν την μεγαλύτερη επιτυχία του Ελληνικού αθλητισμού ως τώρα. 

Τέλος επιτυχία και χωρίς τραυματισμούς, ευχήθηκε από την πλευρά του ο γιατρός Σπ. Σιαράβας. 

Η ομάδα απαρτίζεται από τους εξής: Ξενοφώντα. Γήττα, Γιώργο Σίμο, Αθανάσιο. Κουβεντάρη, Παύλο  Βαρτζιώτη, Στράτο, Γκαρόζη, Λάζαρο Σέμο, Αλέκο Τάτση, Μανώλη Λιαπάκη, Κώστα Γιαννάκη, Κώστα Ντέτσικα, Αλέκο Μπούρμπο, Αντώνη Βλάχο (από την Π.Ε. Ιωαννίνων), Παναγιώτη Γεωργίου (από την Π.Ε. Άρτας), Κώστα Λέντζο, Γιώργο Λάππα, Γιώργο Χριστοδούλου (από την Π.Ε. Πρέβεζας), Χρήστο Μήτση, Αλεξ. Καρύδη (από την Π.Ε. Θεσπρωτίας). 

Αρχηγός της ομάδας είναι ο Ξενοφών Γήττας, προπονητής ο Γιώργος Οικονόμου και γιατρός ο Σπύρος Σιαράβας.

 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ