Επικαιρότητα

Μία πρωτοβουλία που άφησε το δικό της αποτύπωμα

Off

Ως μία γλυκιά ανάμνηση μίας εξαιρετικής πρωτοβουλίας που ανέλαβε η Περιφέρεια Ηπείρου θα μείνει η ποδοσφαιρική αναμέτρηση μεταξύ της ομάδας που κατέκτησε το Euro  το 2004 και των επίλεκτων πρώην επαγγελματιών ποδοσφαιριστών από την Ήπειρο.

Η διοργάνωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και αυτό αποδείχθηκε και από το εξαιρετικό θέαμα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και από την αυξημένη προσέλευση φιλάθλων που κατέκλυσαν τη μεγάλη κερκίδα του Εθνικού Σταδίου.

Το βράδυ της Τρίτης η Περιφέρεια Ηπείρου δεξιώθηκε την ομάδα – θρύλος του ελληνικού ποδοσφαίρου με τον Αλ. Καχριμάνη να κάνει ιδιαίτερη αναφορά στην παρουσία μικρών παιδιών στους Ζωσιμάδες. «Η χαρά που  δώσατε το 2004 δεν έχει ημερομηνία λήξεως αλλά είναι διαχρονική. Τα παιδιά αναζητούν πρότυπα και εσείς αποδείξατε ότι χωρίς αγώνα δεν κατακτιέται τίποτε. Έχουμε τον τρόπο να αλλάξουμε τη χώρα μας εάν δουλέψουμε όλοι μαζί, όπως κάνατε εσείς», σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Καχριμάνης, που εξέφρασε ιδιαίτερες ευχαριστίες προς τους Γιούρκα Σεϊταρίδη και Αντώνη Νικοπολίδη που έλκουν την καταγωγή τους από την Ήπειρο.

Χαιρετισμό και ευχαριστίες προς την ομάδα απηύθυνε και ο δήμαρχος Ιωαννίνων Θ. Μπέγκας, ενώ εκ μέρους της ομάδας ο Αντώνης Νικοπολίδης και ο Γιούρκας Σεϊταρίδης μίλησαν για την εξαιρετική πρωτοβουλία και τα θετικά μηνύματα που έχουν προσλάβει οι διεθνείς μέσω της ανταπόκρισης που τυγχάνει η παρουσία τους στη φίλαθλη ποδοσφαιρική Ελλάδα.

Του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ