Αθλητικά

Η καρδιά της Άρσης Βαρών χτυπάει στα Ιωάννινα

Off

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών θα γίνει στα Γιάννενα στις 19-20 και 21 Απριλίου υπό την αιγίδα της Περιφέρειας και του Δήμου Ιωαννιτών.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών Πύρρος Δήμας δήλωσε την ικανοποίησή του για την στήριξη των φορέων στη διοργάνωση: 

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρο Καχριμάνη και τον Δήμαρχο Ιωαννιτών Θωμά Μπέγκα για την στήριξή τους και τη βοήθειά τους, ώστε να διεξαχθούν τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα στα Ιωάννινα». 

Ο Περιφερειάρχης Αλέξανδρος Καχριμάνης και ο Δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας εξέφρασαν επίσης την ικανοποίησή τους.  «Η Περιφέρεια Ηπείρου, βρίσκεται στο πλευρό της Ομοσπονδίας, συνδράμει έμπρακτα στην επιτυχία της διοργάνωσης και εύχεται σε όλους καλή διαμονή και καλό αγώνα» δήλωσε ο Περιφερειάρχης κ. Καχριμάνης ευχαριστώντας προσωπικά τον Πύρρο Δήμα.

Ο Θωμάς Μπέγκας ανέφερε: «Ως Δημοτική Αρχή τόσο για την ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού όσο και για την προαγωγή του αθλητικού πνεύματος είμαστε στο πλευρό αυτών των προσπαθειών, αυτής της μεγάλης διοργάνωσης. Θέλω να ευχαριστήσω την Πανελλήνια Ομοσπονδία Άρσης Βαρών και το ίδιο τον Πύρρο Δήμα».Στη διοργάνωση αναμένεται να συμμετάσχουν 300 αθλητές και αθλήτριες από 45 σωματεία. Η τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί στις 20 Απριλίου, στις 18.00 με τη συμμετοχή και του Μουσικού Σχολείου.

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ