Επικαιρότητα

Δημοκρατικό προσκλητήριο από τον ΣΥΡΙΖΑ στα Γιάννενα

Off

Στην εκκίνηση του προεκλογικού αγώνα για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ στα Γιάννενα, μετά και την οριστικοποίηση του ψηφοδελτίου το βράδυ της Τετάρτης.

Υποψήφιοι στο νομό Ιωαννίνων θα είναι οι τέσσερις βουλευτές: Γιάννης Στέφος, Μερόπη Τζούφη, Χρήστος Μαντάς και Γιάννης Καραγιάννης ενώ ανακοινώθηκαν ακόμα: η Όλγα Νάσση, Γιαννιώτισσα που ζει στην Ιταλία και ήταν υποψήφια και στις ευρωεκλογές, ο Άρης Σπέγγος, συντονιστής σήμερα του ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων και η Φανή Κουμπλομάτη Αναγνώστου με κοινωνική δράση στην πόλη, υποψήφια με την παράταξη Ελισάφ στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές.

«Ο αγώνας που έχουμε μπροστά μας είναι ένας δύσκολος αγώνας, όμως πιστεύουμε ότι θα τον κερδίσουμε. Την επομένη των εθνικών εκλογών είτε θα έχουμε προοδευτική και δημοκρατική κυβέρνηση, με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική συμμαχία είτε θα έχουμε κυβέρνηση της ΝΔ και άλλων συνοδοιπόρων της από τη δεξιά και την ακροδεξιά», ανέφερε στο κάλεσμα για τη στήριξη του ψηφοδελτίου ο περιφερειακός συντονιστής Κώστας Μπασιούκας. 

«Απευθύνουμε σήμερα, με την ανακοίνωση του ψηφοδελτίου μας, δημοκρατικό προσκλητήριο σε όλους τους πολίτες του Ν. Ιωαννίνων. Είμαστε έτοιμοι να συμπορευτούμε με όλους εκείνους μας που αναγνωρίζουν την προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ τα τέσσερα τελευταία χρόνια, να βγάλει τη χώρα από τα μνημόνια με γνώμονα πάντα το συμφέρον της πατρίδας μας και όλων των Ελλήνων.  Έχουμε ήδη ξεκινήσει την προσπάθειά μας ώστε να φτάσει η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία σε κάθε γειτονιά και χώρο δουλειάς , σε κάθε χωριό του Νομού Ιωαννίνων. Τώρα ψηφίζουμε για τη ζωή μας. Τώρα είναι η ώρα του αγώνα, μέχρι την Κυριακή των εκλογών, στοχεύοντας σε ένα μόνο αποτέλεσμα: Τη νίκη των αριστερών και προοδευτικών δυνάμεων», πρόσθεσε.

 

Το εκλογικό κέντρο

Τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται στην οδό Πουλίτσα 1, ενώ εκλογικό κέντρο στην οδό Ν. Ζέρβα 7 και θα είναι ανοικτά καθημερινά για όλους τους πολίτες.

OAED

Είσοδος

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου