Εκδηλώσεις

Εντυπωσιακά αυτοκίνητα υψηλού επιπέδου

Off

Τρεις μήνες πριν το επίσημο λανσάρισμα στην αγορά, σε χώρες όπως η Ισπανία, η Ιταλία, η Γαλλία και χώρες εκτός Ευρώπης, η BMW επέλεξε να παρουσιάσει τη νέα Σειρά 1, στην Ελλάδα για τους φίλους και πελάτες της. 

Το βράδυ της Τετάρτης, η πόλη των Ιωαννίνων και η τοπική αντιπροσωπεία της BMW – Κατσιούλης ήταν ο τρίτος σταθμός αυτής της παρουσίασης μετά την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη και τα φλας άστραψαν υπό τα θερμά χειροκροτήματα δεκάδων παριστάμενων, όταν αποκαλύφθηκε η νέα BMW Σειρά 1.

Η άφιξή της αποτελεί ουσιαστικά το καλωσόρισμα μιας νέας εποχής για την τρίτη γενιά του απόλυτα επιτυχημένου μοντέλου της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας. Ανανεωμένη, με σπορ και χαρακτήρα, πρωτότυπες σχεδιαστικές πινελιές και «φορώντας» ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει στον τομέα της συνδεσιμότητας, η BMW Σειρά 1, μαγνητίζει τα βλέμματα όσων την αντικρίζουν. Το ίδιο ακριβώς έγινε και το βράδυ της Τετάρτης, με τους παριστάμενους στην εκδήλωση παρουσίασης να μένουν εντυπωσιασμένοι από την κομψότητα, την άνεση και πάνω απ’ όλα την κορυφαία ποιότητα κατασκευής.

Τα ακόμη καλύτερα νέα ήρθαν λίγο αργότερα μετά το σύντομο χαιρετισμό του κ. Κατσιούλη, από τους εκπροσώπους της BMW, που ανακοίνωσαν, ότι η νέα Σειρά 1 διατίθεται στην ελληνική αγορά σε ιδιαίτερα προνομιακά και ελκυστικά πακέτα, με τις καλύτερες δυνατές παροχές.Στη συνέχεια, παρουσιάστηκαν αναλυτικά τα στοιχεία που καθιστούν τη νέα Σειρά 1 σε ένα αυτοκίνητο κορυφαίας οδηγικής απόλαυσης και υψηλών δεικτών ασφάλειας.Η ηλεκτρική πανοραμική ηλιοροφή που διατίθεται για πρώτη φορά με την BMW Σειρά 1 επιτρέπει τη διέλευση περισσότερου φωτός στην καμπίνα.

Ο οδηγός παίρνει όλες τις πληροφορίες από το νέο σύστημα πολυμέσων, BMW Operating System 7.0 – προαιρετικά μέσω χειρονομιών που γίνεται μέσω ενός συνδυασμού δύο οθονών.

Το νέο μοντέλο μεγάλωσε σε διαστάσεις, διατίθεται μόνο σε πεντάθυρο αμάξωμα, ενώ οι πίσω επιβάτες, όπως αναφέρει και η φίρμα ωφελούνται περισσότερο, όπως και ο χώρος αποσκευών. 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ