Επικαιρότητα

ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ Κάλεσμα προς όλους τους δημότες

Off

Η τελετή ορκωμοσίας του επανεκλεγέντος Δημάρχου Ηγουμενίτσας, Ιωάννη Λώλου, του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, των Προέδρων και των Κοινοτικών Συμβούλων έγινε την Τετάρτη το απόγευμα. Την ορκωμοσία και τον Αγιασμό για τη νέα θητεία τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Παραμυθίας, Γηρομερίου και Πάργης, κκ. Τίτος.

Ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας, κ. Ιωάννης Λώλος, στην ομιλία του δεσμεύτηκε ότι είναι αντάξιος της ψήφου που έλαβε:

«Σήμερα γίνεται το πρώτο βήμα της επόμενης μέρας, που με ξεκάθαρη εντολή πήραμε από εσάς τους δημότες, μετά από παρουσίαση του 5ετούς έργου μας και των σαφώς διατυπωμένων προγραμματικών μας θέσεων, για έναν Δήμο Ηγουμενίτσας, αντάξιο των προσδοκιών όλων μας. 

Σήμερα στεκόμαστε και πάλι ενώπιον σας, δίνουμε όρκο δέσμευσης και ύψιστου χρέους, να υπηρετήσουμε υπεύθυνα, ταπεινά και με όραμα, όλους τους Δημότες Ηγουμενίτσας».

«Σήμερα, ο Δήμος Ηγουμενίτσας είναι περισσότερο εξωστρεφής, οικονομικά υγιής, περισσότερο σίγουρος και μπορεί να ατενίζει το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Παρά το ασφυκτικό οικονομικό και γραφειοκρατικό πλαίσιο, καταφέραμε με πείσμα και μεθοδικότητα, να ξεπεράσουμε ενδογενή και εξωγενή προβλήματα.

Να υλοποιήσουμε και να δρομολογήσουμε έργα αναβάθμισης της ζωής του πολίτη, ώστε να δημιουργήσουμε έναν Δήμο σύγχρονο, φιλικό, ανθρώπινο και αναπτυξιακό» τόνισε.

«Η εμπιστοσύνη σας στο δικό μας σχέδιο για το αύριο του Δήμου Ηγουμενίτσας και για τη δημιουργία συνθηκών ανάπτυξης, μας δίνει τη δύναμη και την απαραίτητη ώθηση να υπερβούμε εμπόδια, να θέσουμε γερές βάσεις, να δρομολογήσουμε και να υλοποιήσουμε όσα με ειλικρίνεια παρουσιάσαμε με τις προεκλογικές μας θέσεις. 

Η καινούργια αυτή πορεία και όλα όσα έχουμε οραματιστεί και σχεδιάσει για τον Δήμο Ηγουμενίτσας, δεν μπορούν να συμβούν, παρά μόνο αν έχουμε όλους εσάς τους δημότες Ηγουμενίτσας δίπλα μας», κατέληξε.

 

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ