Επικαιρότητα

Αναγκαία η ενίσχυση του Αεροδρομίου Ιωαννίνων

Off

Η βουλευτής Ιωαννίνων ΝΔ Μαρία Κεφάλα που συμμετείχε χτες στις επαφές της ηγεσίας του υπουργείου Τουρισμού στην πόλη έθεσε μεταξύ άλλων και το θέμα της ενίσχυσης του αεροδρομίου των Ιωαννίνων που πλέον παρουσιάζει και αυξημένη κίνηση.

Ειδικότερα η κα. Κεφάλα έθεσε το ζήτημα της μείωσης των τελών στο Αεροδρόμιο των Ιωαννίνων ιδιαίτερα τη χειμερινή περίοδο ώστε να είναι πιο ελκυστικό για τις αεροπορικές εταιρείες. «Οι δυνατότητες του Αεροδρομίου της πόλης, ειδικά μετά την ολοκλήρωση των έργων, είναι πολλές και πρέπει να δοθούν κίνητρα ώστε να είναι «ελκυστικό» για τις εταιρίες όλο το χρόνο» σημείωσε. είπε μεταξύ άλλων. 

Σε συνάντηση που ειχε με την ηγεσία του Υπουργείου τις προηγούμενες ημέρες η βουλευτής ανέδειξε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής της, τα οποία αποτελούν πόλο τουριστικής έλξης, όπως η πολιτιστική ταυτότητα και η πλεονεκτική γεωγραφική θεση,σε συνδυασμό με τις συγκοινωνιακές υποδομές. 

Διατύπωσε τέλος προτάσεις για την περαιτέρω τόνωση της τοπικής οικονομίας για όλες τις εποχές του χρόνου μέσω δράσεων και στοχευμένων πρωτοβουλιών που θα αναληφθούν το επόμενο διάστημα, ενώ συζητήθηκαν και παρεμβάσεις που μπορούν να γίνουν υπό το νέο φορολογικό καθεστώς που θα δυναμώσουν σταδιακά και τις τουριστικές επενδύσεις στην περιοχή. 

OAED

Είσοδος

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου