Εκδηλώσεις

Ένας έπαινος για την προσφορά του στα Γράμματα

Off

Για την προσφορά του στα Ηπειρωτικά Γράμματα και τον πολιτισμό της Ηπείρου, τιμήθηκε ο πρώην πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, καθηγητής Γ. Καψάλης, από την Ένωση Αποφοίτων Ιεροδιδασκαλείου Βελλάς και τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αποφοίτων του Ιεροδιδασκαλείου

Στην κατάμεστη αίθουσα «Αρχιεπισκόπου Σπυρίδωνος» της ΖΠΑ, απονεμήθηκε ο τιμητικός έπαινος στον Γ. Καψάλη, από τον πρόεδρο της Ένωσης Δημ. Φλώρο, ενώ για το επιστημονικό του έργο μίλησε ο ομότιμος καθηγητής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Χαράλαμπος Κωνσταντίνου.

Το λογοτεχνικό του παρουσίασε ο εκπαιδευτικός – συγγραφέας και Γεν. Γραμματέας της Ένωσης Στέφανος Κωλέττας.

Ακόμη, χαιρετισμό απηύθυναν ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ.κ Μάξιμος, ο περιφερειάρχης Αλ. Καχριμάνης και ο δήμαρχος Μ. Ελισάφ μιλώντας μεταξύ άλλων και για την συνεργασία που είχαν με τον κ. Καψάλη τα προηγούμενα χρόνια, ιδιαίτερα όμως κατά την περίοδο της θητείας του ως πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Ακολούθησε μουσικό πρόγραμμα από τη χορωδία του Παιδαγωγικού Τμήματος Δ.Ε. υπό τη διεύθυνση της Ειρήνης Νικολάου, με μελοποιημένα από τον Κώστα Λώλη, ποιήματα του Γεωργίου Καψάλη.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου