Επικαιρότητα

Κάλεσμα για μέριμνα και των πολιτών στην Καθαριότητα

Off

Τη συνδρομή των πολιτών των Ιωαννίνων ώστε να δημιουργηθούν τα λιγότερα δυνατά προβλήματα τις ημέρες του Δεκαπενταύγουστου στην εικόνα της καθαριότητας της πόλης, ζήτησε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Ευάγγελος Πήχας. 

Τα προβλήματα έτσι κι αλλιώς είναι και πολλά και γνωστά στην αποκομιδή των απορριμμάτων στο δήμο Ιωαννιτών, τόσο στον αστικό ιστό, όσο και στις Δημοτικές Ενότητες, πλην όμως δεν πρόκειται να βρουν άμεση επίλυση, αν δεν ολοκληρωθεί η διαδικασία των προσλήψεων των 38 εργαζομένων, που ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή και εάν δεν ξεκινήσει η διαδικασία της αποκομιδής από ιδιώτη σε δύο βασικούς τομείς. 

Μέχρι τότε, η κατάσταση θα συνεχίσει, αυτονόητα όπως ανέφερε ο κ. Πήχας, να παραμένει δύσκολη γι’ αυτό απηύθυνε σχετική έκκληση στους πολίτες να βοηθήσουν και αυτοί με τον τρόπο τους, ώστε η εικόνα της πόλης να είναι όσο γίνεται καλύτερη τις ημέρες αυτές. Η αποκομιδή στην πόλη θα γίνει μέχρι την Παρασκευή το βράδυ και στη συνέχεια θα ξεκινήσει το απόγευμα της Δευτέρας, επομένως οι πολίτες καλό θα είναι να βγάλουν τα σκουπίδια στους κάδους μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής, ενώ στις ΔΕ, οι πολίτες θα πρέπει να κάνουν το ίδιο μέχρι το βράδυ της Πέμπτης, αφού η αποκομιδή θα γίνει το πρωί της Παρασκευής.

«Θέλουμε να πιστεύουμε, ότι με την πρόσληψη των 34 εργατών και των τεσσάρων οδηγών απορριμματοφόρων, θα ξεπεράσουμε πολλά προβλήματα, όμως αυτή η διαδικασία θα χρειαστεί περίπου δύο μήνες για να ολοκληρωθεί. Έτσι, ζητάμε και την κατανόηση και τη βοήθεια των πολιτών, για να κρατήσουμε όσο γίνεται περισσότερο καλή και καθαρή την εικόνα της πόλης», ανέφερε σε χθεσινές του δηλώσεις ο κ. Πήχας.

Του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου