Τελευταία Νέα

Κυριακή 11 Ιουνίου 2023 12:14
Τελευταία Ενημέρωση: 19 Ιανουαρίου 2021
Αθλητικά

Αρωγός στα νέα έργα στους «Ζωσιμάδες» και το Πανηπειρωτικό

Off

Το πρόγραμμα έργων στους αθλητικούς χώρους των Ιωαννίνων συζητήθηκε στην πρώτη δια ζώσης συνάντηση για το νέο έτος, που είχε με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, είχε στην Αθήνα, ο πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ, Παντελής Κολόκας, συνοδευόμενος από τον αντιπρόεδρο Χάρη Λαζάνη.

Αρχικά ο κ. Αυγενάκης, συνεχάρη τους κ.κ. Κολόκα και Λαζάνη, για το έργο της Επιτροπής Διοίκησης, στον ενάμιση χρόνο που βρίσκεται στο "τιμόνι" του ΠΕΑΚΙ, σημειώνοντας πως έγιναν ουσιαστικές παρεμβάσεις που αναβάθμισαν τους αθλητικούς χώρους της πόλης.

Στη συνέχεια ο υφυπουργός Αθλητισμού, ενημερώθηκε αναλυτικά για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη, καθώς και για τις προτάσεις της Επιτροπής για νέα έργα, με τον πρόεδρο Παντελή Κολόκα, να κάνει γνωστό προς τον υφυπουργό πως το αμέσως επόμενο διάστημα θα κατατεθεί ολοκληρωμένος φάκελος προς το υπουργείο Αθλητισμού, με τον σχεδιασμό της Ε.Δ., για τα επόμενα έργα.Ο πρόεδρος της Επιτροπής του ΠΕΑΚΙ, σημείωσε επίσης πως τη χρονιά που πέρασε ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος του σχεδίου αναβάθμισης της Επιτροπής Διοίκησης. 

Ο κ. Αυγενάκης, δεσμεύθηκε πως και το 2021, θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια τους για νέα έργα τόσο στους Ζωσιμάδες και στο Πανηπειρωτικό, όσο φυσικά και στους χώρους της Λιμνοπούλας.

Related Posts

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ