
Με ταχείς ρυθμούς προχωρούν τα έργα στα βοηθητικά γήπεδα του Πανηπειρωτικού Σταδίου, τα οποία χρησιμοποιεί η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.
Η Επιτροπή Διοίκηση του ΠΕΑΚΙ και ο πρόεδρος της Παντελής Κολόκας, «ήταν και συνεχίζουν να είναι αρωγοί στην προσπάθεια της ΠΑΕ ΠΑΣ, για βελτίωση των βοηθητικών γηπέδων που χρησιμοποιεί και παράλληλα, για την ασφάλεια όλων, εφιστούν την προσοχή στους πολίτες και αθλητές που χρησιμοποιούν τους χώρους του ΠΕΑΚΙ για την άθλησή τους», όπως σημειώνουν στην ανακοίνωσή τους.
Επίσης η Ε.Δ. του ΠΕΑΚΙ, κάνει γνωστό πως «με την ολοκλήρωση των εργασιών, οι οποίες γίνονται από την ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, θα ξεκινήσει νέα παρέμβαση στους εξωτερικούς χώρους του Πανηπειρωτικού, για την βελτίωση της περιμετρικής πεζοπορικής διαδρομής των νέων γηπέδων».
«Η ολοκλήρωση των εργασιών στα βοηθητικά γήπεδα του ΠΕΑΚΙ, έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Η ολοκλήρωσή τους όμως, εξαρτάται και από τις καιρικές συνθήκες, οπότε ευελπιστούμε πως όλα θα κυλήσουν ομαλά, μέχρι και το τέλος καλοκαιριού. Ζητάμε την κατανόηση των πολιτών που χρησιμοποιούν τις περιμετρικές διαδρομές και τους χώρους άθλησης και υπενθυμίζουμε πως η όποια ταλαιπωρία τους, θα είναι προσωρινή. Η συνεργασία της Ε.Δ. του ΠΕΑΚΙ με την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, θα αφήσει ένα ακόμη αποτύπωμα στον τοπικό αθλητισμό», αναφέρει σε δήλωσή του ο κ. Κολόκας.
Related Posts
-
28 Οκτωβρίου 2023 -
8 Σεπτεμβρίου 2023 Ανεβάζει ρυθμούς ο νέος Βιολογικός
-
25 Αυγούστου 2023 Σε εξέλιξη οι εργασίες στα σχολεία της πόλης
-
12 Αυγούστου 2023 Έργα ανάπλασης που αλλάζουν το Κάστρο
-
27 Ιουλίου 2023 Ανεπίσημη «πρώτη» για το νέο πλακόστρωτο της πλατείας
-
20 Μαΐου 2023 Μπαίνουν μπουλντόζες στα βοηθητικά του ΠΕΑΚΙ
Κατηγορίες
- Επικαιρότητα(17.545)
- Πολιτικό Ρεπορτάζ(466)
- Ελλάδα(111)
- Οικονομία(1)
- Πολιτισμός(3.804)
- Εκδηλώσεις(1.380)
- Ήπειρος(1.933)
- Αθλητικά(2.596)
Αρθρογραφία
Είσοδος