Αθλητικά

Προχωρούν τα έργα στα βοηθητικά γήπεδα του ΠΑΣ

Off

Με ταχείς ρυθμούς προχωρούν τα έργα στα βοηθητικά γήπεδα του Πανηπειρωτικού Σταδίου, τα οποία χρησιμοποιεί η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

Η Επιτροπή Διοίκηση του ΠΕΑΚΙ και ο πρόεδρος της Παντελής Κολόκας, «ήταν και συνεχίζουν να είναι αρωγοί στην προσπάθεια της ΠΑΕ ΠΑΣ, για βελτίωση των βοηθητικών γηπέδων που χρησιμοποιεί και παράλληλα, για την ασφάλεια όλων, εφιστούν την προσοχή στους πολίτες και αθλητές που χρησιμοποιούν τους χώρους του ΠΕΑΚΙ για την άθλησή τους», όπως σημειώνουν στην ανακοίνωσή τους.

Επίσης η Ε.Δ. του ΠΕΑΚΙ, κάνει γνωστό πως «με την ολοκλήρωση των εργασιών, οι οποίες γίνονται από την ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, θα ξεκινήσει νέα παρέμβαση στους εξωτερικούς χώρους του Πανηπειρωτικού, για την βελτίωση της περιμετρικής πεζοπορικής διαδρομής των νέων γηπέδων».

«Η ολοκλήρωση των εργασιών στα βοηθητικά γήπεδα του ΠΕΑΚΙ, έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Η ολοκλήρωσή τους όμως, εξαρτάται και από τις καιρικές συνθήκες, οπότε ευελπιστούμε πως όλα θα κυλήσουν ομαλά, μέχρι και το τέλος καλοκαιριού. Ζητάμε την κατανόηση των πολιτών που χρησιμοποιούν τις περιμετρικές διαδρομές και τους χώρους άθλησης και υπενθυμίζουμε πως η όποια ταλαιπωρία τους, θα είναι προσωρινή. Η συνεργασία της Ε.Δ. του ΠΕΑΚΙ με την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, θα αφήσει ένα ακόμη αποτύπωμα στον τοπικό αθλητισμό», αναφέρει σε δήλωσή του ο κ. Κολόκας.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ