Χωρίς κατηγορία

Να προχωρήσει στη δημοπράτηση η σύνδεση Μηλιωτάδων- Κήπων

Off

Ο επικεφαλής της παράταξης της αντιπολίτευσης στο Ζαγόρι και πρώην δήμαρχος Βασίλης Σπύρου αναφέρεται στο έργο σύνδεσης των Μηλιωτάδων με τους Κήπους μετά την υπογραφή την Τετάρτη μεταξύ του Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρου Καχριμάνη και του αναδόχου της σύμβασης για την παροχή υποστηρικτικών υπηρεσιών της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Ηπείρου για την ωρίμανση του έργου: «Βελτίωση – ανακατασκευή οδικής σύνδεσης Μηλιωτάδες – Κήποι». Όπως σημειώνει:

«Η παράταξή μας Ενιαία Δημιουργική Κίνηση Πολιτών Ζαγορίου αισθάνεται ιδιαίτερη ικανοποίηση για την εξέλιξη αυτή. Ως προηγούμενη δημοτική αρχή κάναμε διαρκείς προσπάθειες ώστε να πεισθεί η Πολιτεία για την αναγκαιότητα του έργου, που αποτελεί ουσιαστικά τη σύνδεση του Κεντρικού Ζαγορίου με το Ανατολικό Ζαγόρι και την Εγνατία οδό. Για το σκοπό αυτό πετύχαμε τη χρηματοδότηση της μελέτης του έργου από το Υπουργείο Υποδομών με 350.000 ευρώ και τη διαβίβαση του ποσού στην Περιφέρεια Ηπείρου, αφού πρόκειται για επεμβάσεις σε επαρχιακές οδούς (42η και 45η) και την αρμοδιότητα αυτή έχει η Περιφέρεια.

Ευχόμαστε η εκπόνηση της μελέτης και γενικότερα η ωρίμανση του έργου να γίνει με γοργούς ρυθμούς, ώστε με εξασφάλιση της αναγκαίας χρηματοδότησης να γίνει και η δημοπράτηση του έργου, το οποίο είναι ζωτικής σημασίας για την περαιτέρω ανάπτυξη της περιοχής του Ζαγορίου».

Related Posts

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου