Εκδηλώσεις

Η Κόνιτσα γιόρτασε την Απελευθέρωσή της

Off

Στις εκδηλώσεις για την 108η επέτειο από την απελευθέρωση της Κόνιτσας παρέστη χτες ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Ελευθέριος Οικονόμου.

Το πρωί, παρέστη σε δοξολογία που τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κονίτσης κ. Ανδρέα. 

Παρέστησαν ακόμα ο Δήμαρχος Κόνιτσας Νικόλαος Εξάρχου καθώς και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Κόνιτσας, ο Πρόδρομος Γαϊτανίδης, ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας Ηπείρου, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Σκούμας, ο Διοικητής της 8ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας Ταξίαρχος Χρήστος Σιόρεντας, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ηπείρου, Ταξίαρχος Κωνσταντίνος Δούβαλης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, Αστυνομικός Διευθυντής Βασίλειος Μουσελίμης και ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κόνιτσας, Επιπυραγός Σπυρίδων Νάκος. 

Ο Υφυπουργός, κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο Ηρώων, ενώ στη συνέχεια μετέβη στο Δημαρχείο Κόνιτσας, όπου είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο και συζήτησαν για θέματα ασφάλειας που απασχολούν την περιοχή. 

Τέλος, ο Υφυπουργός, συνοδευόμενος από τον Κωνσταντίνο Σκούμα, επισκέφτηκε την Περιφέρεια Ηπείρου, όπου συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Αλέξανδρο Καχριμάνη, με τον οποίο αντάλλαξαν απόψεις και συζήτησαν για θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, που άπτονται των αρμοδιοτήτων του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ