Επικαιρότητα

Αιτήσεις για τους Δημοτικούς Λαχανόκηπους

Off

Οι Δημοτικοί Λαχανόκηποι του Ο.Κ.Π.Α.Π.Α. του Δήμου Ιωαννιτών αποτελούν μια δράση  από το  2013 που έχει σκοπό την υποστήριξη, διευκόλυνση και κάλυψη των αναγκών σε κηπευτικά, των ευπαθών ομάδων της πόλης

αλλά και την στήριξή τους για κοινωνικοποίηση, βελτίωση της ποιότητας ζωής τους, την δημιουργική απασχόληση καθώς και την ευκαιρία για άσκηση και αναψυχή παραχωρώντας τους προς καλλιέργεια αγροτεμάχιο γης 50-70 τ.μ..

Ο Ο.Κ.Π.Α.Π.Α. διαθέτει έκταση στη θέση «Βοϊδολίβαδο» της Δημοτικής Κοινότητας Σταυρακίου. Η έγκριση των δικαιούχων γίνεται από την Επιτροπή Διοίκησης των Δημοτικών Λαχανόκηπων. Δικαιούχοι είναι συμπολίτες μας μόνιμοι κάτοικοι του Δήμου Ιωαννιτών οι οποίοι πρέπει να πληρούν συγκεκριμένα κριτήρια.

Συμπολίτες  που ενδιαφέρονται για την παραχώρηση αγροτεμαχίων στους Δημοτικούς Λαχανόκηπους μπορούν να υποβάλλουν αίτηση ένταξης, αλλά και όσοι συμπολίτες μας διαθέτουν ήδη αγροτεμάχιο, θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση επανένταξης. 

Οι αιτήσεις ένταξης και επανένταξης θα πρέπει να κατατεθούν το αργότερο έως και την Τετάρτη 31 Μαρτίου, στα γραφεία του «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.»  (Αβέρωφ 6, Ισόγειο Κεπ Υγείας, 265105426 και 265136140  υπόψιν κα. Λώλη Κατερίνα και Σάρρα Έφη). 

Related Posts

Είσοδος

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου