Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023 10:42
Τελευταία Ενημέρωση: 24 Μαρτίου 2021
Αθλητικά

«Κάτοικος Ιωαννίνων» ο Δουβίτσας

Off

Με το πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών μπάσκετ να ξεκινά σήμερα με τους πρώτους αγώνες, αλλά τον ΠΑΣ WBC να μην αγωνίζεται, αφού ο Κρόνος  Αγίου Δημητρίου αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα, η διοίκηση ανακοίνωσε την Τρίτη το βράδυ την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Νίκο Δουβίτσα για τα επόμενα 2+1 έτη.

Μία συμφωνία, που δίνει προοπτική αφενός στην ομάδα του ΠΑΣ, που μπορεί να σχεδιάσει το μέλλον της αφενός και αφετέρου ενισχύει την πεποίθηση, ότι με τη σταθερή και επιτυχημένη διοίκηση των τελευταίων ετών, η γιαννιώτικη ομάδα μπάσκετ μπορεί να φτάσει ψηλά και στις εγχώριες διοργανώσεις, αλλά να κερδίσει και το στοίχημα του εισιτηρίου για την Ευρώπη.

Ο αντιπρόεδρος της διοικούσας επιτροπής Γιάννης Ζήκος δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ανανέωση της συνεργασίας της ομάδας μας με τον Νίκο Δουβίτσα για τα επόμενα τρία χρόνια. Η απόφαση αυτή δεν ήταν δύσκολη καθώς από την πρώτη στιγμή τα δείγματα γραφής του κόουτς Δουβίτσα ήταν πολύ θετικά, όπως και το πρόσωπο που παρουσίασε η ομάδα μας στους αγώνες αλλά και καθόλη αυτή τη δύσκολη περίοδο της διακοπής του πρωταθλήματος, που αντιμετωπίστηκε με επαγγελματισμό. Μοιραζόμαστε την ίδια φιλοσοφία για την ομάδα αλλά και τα τμήματα υποδομών και έχουμε όλοι υψηλούς στόχους, τους οποίους με δουλειά και αφοσίωση θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε».

Με τη σειρά του ο Νίκος Δουβίτσας δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα WBC και ιδιαίτερα τον πρόεδρο Γιώργο Μάστακα και τον αντιπρόεδρο Γιάννη Ζήκο για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν ανανεώνοντας το συμβόλαιο μου. Η ομάδα δείχνει ότι έχει την διάθεση και το σθένος να φθάσουν πολύ ψηλά τον ΠΑΣ Γιάννινα και εύχομαι κάθε χρόνο να πηγαίνουμε και καλύτερα. Πλέον το πρωτάθλημα ξεκινάει με πολλούς προβληματισμούς και ερωτηματικά που κάθε ομάδα θα πρέπει να βρίσκει τρόπους να τα αντιμετωπίζει. Κάποιες ομάδες ενισχύθηκαν, κάποιες έχασαν βασικές παίκτριες και όλα αυτά γιατί δεν υπήρχε ένας προγραμματισμός από την αρχή έτσι ώστε να μην σταματήσουμε ποτέ. Εγώ προσωπικά και οι παίκτριες μου με την στήριξη της διοίκησης θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και θα κάνουμε τα πάντα να τελειώσουμε το πρωτάθλημα με υγεία και αξιοπρέπεια».

Ο ΠΑΣ WBC δε θα παίξει ούτε το σαββατοκύριακο, αφού ο Σπόρτινγκ που επρόκειτο να αντιμετωπίσει βάσει προγράμματος  έχει επίσης αποσυρθεί και το πρώτο παιχνίδι για την ομάδα του Δουβίτσα, μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος είναι αυτό της ερχόμενης Τετάρτης 31 Μαρτίου στην Αθήνα με τη Δάφνη Αγ. Δημητρίου.

Related Posts

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ