Επικαιρότητα

Αυξημένη διάθεση και καλύτερη οργάνωση

Off

Η προσπάθεια καλύτερης οργάνωσης στη δομή του κόμματος, με τον καθορισμό αρμοδιοτήτων σε νέους τομείς ευθύνης, αποτυπώνεται στη διευρυμένη σύνθεση της Νομαρχιακής Επιτροπής Ιωαννίνων του Κινήματος Αλλαγής, που ανακοινώθηκε την Τρίτη. 

Παλιά, έμπειρα και «μπαρουτοκαπνισμένα» στελέχη σε εκλογικές αναμετρήσεις ως υποψήφια στην αυτοδιοίκηση και όχι μόνο, καθώς επίσης και νέα πρόσωπα, αναλαμβάνουν καθήκοντα και αρμοδιότητες σε νέους τομείς, επιχειρώντας όπως ανέφερε ο γραμματέας του ΚΙΝ.ΑΛ Ιωαννίνων Άλκης Λάνταβος να φέρουν ένα νέο αέρα αισιοδοξίας στο κόμμα και σε τοπικό επίπεδο.

Ο κ. Λάνταβος μιλώντας στο ITV τόνισε, ότι υπήρξε πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τις προσφερόμενες θέσεις που έπρεπε να καλυφθούν με τη νέα διεύρυνση της Νομαρχιακής και τους επιπλέον τομείς και αυτό είναι κάτι στο οποίο το κόμμα θα επιχειρήσει να επενδύσει, παρά τις δύσκολες συνθήκες που έχει δημιουργήσει η πανδημία, κυρίως ως προς την αμεσότητα της επαφής με την εκλογική βάση.

«Εκείνο που κρατάμε, είναι η πολύ μεγάλη διάθεση για προσφορά που είχαμε από νέα και παλιά στελέχη με εμπειρία να συνδράμουν σε αυτήν τη νέα προσπάθεια», ανέφερε ο κ. Λάνταβος, προαναγγέλλοντας μία νέα οργανωτική δομή του ΚΙΝ.ΑΛ που σύντομα θα είναι σε θέση να ανταποκριθεί σε οποιαδήποτε πρόκληση, ακόμη κι αν αυτή αναφέρεται στη διεξαγωγή πρόωρων εκλογών.

«Τις αποφάσεις για πρόωρες εκλογές τις παίρνει η κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός. Στη σημερινή συγκυρία, η χώρα το μόνο που δε χρειάζεται είναι εκλογές. Αν ωστόσο, η κυβέρνηση αποφασίσει κάτι τέτοιο, να είσαστε σίγουροι, ότι θα είμαστε απόλυτα έτοιμοι. Βρισκόμαστε σε μία περίοδο, που τα στοιχεία των δημοσκοπήσεων αποτυπώνουν την άνοδο των ποσοστών του ΚΙΝ.ΑΛ, κάτι που δεν προβάλλεται όμως, γιατί δεν βολεύει τα άλλα κόμματα. Είναι αποδεκτό όμως ότι μόνον το Κίνημα Αλλαγής κάνει σοβαρή αντιπολίτευση, χωρίς λαϊκισμούς», ανέφερε ο κ. Λάνταβος.

Η νέα σύνθεση της Ν.Ε. Κινήματος Αλλαγής Ιωαννίνων έχει ως εξής:

Λάνταβος Αλκιβιάδης Γραμματέας 

Βαβάτσικος Μάριος Αναπλ. Γραμ – Επικοινωνίας 

Αγαπητού Έλενα Κοινωνικών Κινημάτων & Ισότητας 

Αρλέτος Πέτρος Αθλητισμού 

Βούστρου Αλεξάνδρα Νεολαίας 

Γκάρτζιος Αναστάσιος Συνδικαλιστικό & Εργασίας 

Γιωτόπουλος Χρήστος Οικονομικών & Υγείας 

Γιώτης Χρήστος ΕΒΕ & Μικρομεσαίες Επιχ.

Δολιώτης Χάρης Υγείας 

Καλτσούνης Νίκος Περιβάλλοντος & Οργανωτικό 

Νάστος Δημήτριος Αυτοδιοίκησης & Οργανωτικό 

Παππάς Νίκος Παιδείας 

Παπανικολάου Φίλιππος Κοινωνικών Κινημάτων & Ισότητας & Αγροτικό 

Σαραντοπούλου Κατερίνα Πολιτισμού 

Στεργίου Νίκος Αγροτικού & Αυτοδιοίκησης 

Στουγιάνος Χρήστος Επικοινωνίας & Παιδείας & Αθλητισμού 

Χρυσοστόμου Μάκης Αυτοδιοίκησης & ΕΒΕ & ΜΜΕ

Του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ