Τελευταία Νέα

Τετάρτη 22 Μαΐου 2024 04:53
Τελευταία Ενημέρωση: 08 Ιουνίου 2023
Πολιτικό Ρεπορτάζ

Με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση του ΠΑΣΟΚ

Off

Με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση της παράταξης συνεδρίασε η Νομαρχιακή επιτροπή εκλογικού αγώνα του ΠΑΣΟΚ Ιωαννίνων εν όψει των εκλογών της 25ης  Ιουνίου και τον προγραμματισμό των δράσεων της οργάνωσης.

«Ένας στόχος που ταυτίζεται με την  ιστορία μας η οποία  έχει αποδείξει ότι το ΠΑΣΟΚ υπήρξε  εγγύηση ασφάλειας και σταθερότητας για τη χώρα ενώ ταυτόχρονα υπενθυμίζει  ότι είμαστε εγγυητές των θεσμών του κράτους και της Δημοκρατίας καθώς και εγγυητές της ομαλότητας και της ευρωπαϊκής κανονικότητας», όπως σημειώνεται.

Η Ν.Ε. Ιωαννίνων προχώρησε στον σχεδιασμό των επόμενων ημέρων, δημιουργώντας κλιμάκια τα οποία θα απαρτίζονται από όλους τους υποψήφιους βουλευτές και τα στελέχη του νομού και τα οποία θα δώσουν σε όλο τον νομό Ιωαννίνων το πολιτικό μήνυμα του ΠΑΣΟΚ.

Παρόντες ήταν όλες και όλοι, παλαιότερα και νεότερα στελέχη ενώ συμμετείχαν και οι 7 υποψήφιοι βουλευτές Ιωαννίνων «με μοναδικό και κύριο μήνυμα όλων την ολική επαναφορά του ΠΑΣΟΚ Κινήματος αλλαγής».

Στην συνεδρίαση ο Γραμματέας Β. Γαρδίκος έκανε την αποτίμηση του αποτελέσματος της 21η Μαΐου και έδωσε το σύνθημα «όλοι μαζί να προχωρήσουμε και να κάνουμε την αλλαγή δυνατή», ενώ τέλος σημείωσε ότι «είναι ιστορική πια η συγκυρία, ο ελληνικός λαός να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στο ΠΑΣΟΚΚίνημα Αλλαγής γιατί είναι ο μόνος πολιτικός φορέας μέχρι σήμερα που έχει κάνει την αυτοκριτική του, έχει μάθει από τα λάθη του και με επίγνωση, με υπευθυνότητα και με συνέπεια μπορεί να εγγυηθεί το «αύριο» του τόπου».

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ