Τελευταία Νέα

Πανέτοιμος και με τον κόσμο στο πλευρό του ο ΠΑΣ
Με «σφραγίδα» ΥΠΕΘΑ η απαξίωση της επετείου απελευθέρωσης
«Μια συνηθισμένη μέρα…» στην Δημοτική Πινακοθήκη
Με συναίνεση η νέα διοίκηση της ΠΕΔ Ηπείρου
ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΚΥΜΠΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ Η Ελλάδα στην καρδιά του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου
ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ Τα ιδιωτικά πανεπιστήμια στο Περιφερειακό Συμβούλιο
ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ Εκδηλώσεις για την Απελευθέρωση της Κόνιτσας
Υπάρχει ανάγκη για νέο στρατηγικό σχέδιο για την Ήπειρο
Τα του Καίσαρος…
Κινητό Κέντρο επιχειρήσεων και στην Ήπειρο
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΩΓΩΝΙΟΥ Στη διοίκηση του Δικτύου Πόλεων με Λίμνες
ΝΕΟ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ Αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΠΓΝΙ Σε κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι των νοσοκομείων
ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ Σοβαρό τροχαίο στη Νιάρχου, ευτυχώς χωρίς θύματα
Εκδήλωση της «Νίκης» με τον Δ. Νατσιό
Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024 07:45
Τελευταία Ενημέρωση: 30 Απριλίου 2021
Επικαιρότητα

Καθολικός ο έλεγχος μετακινήσεων στους δρόμους

Off

Καθολικός και εξαντλητικός είναι ο έλεγχος των δυνάμεων της Ελληνικής Αστυνομίας στους αυτοκινητόδρομους και στο εθνικό δίκτυο της χώρας, προκειμένου να αποτραπούν οι διαπεριφερειακές μετακινήσεις, αφού αυτό προβλέπεται από τη σχετική ΚΥΑ για τις ημέρες του Πάσχα. 

Στο σταθμό διοδίων της Εγνατίας Οδού στο Δροσοχώρι, όπως και στον σταθμό διοδίων της Ιόνιας οδού στο Τέροβο,  κλιμάκια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιωαννίνων καθόλη τη διάρκεια του 24ώρου ελέγχουν ένα προς ένα όλα τα οχήματα, και προς τις δύο κατευθύνσεις, για το εάν οι επιβαίνοντες διαθέτουν τα νόμιμα έγγραφα που τους δίνουν τη δυνατότητα να μετακινηθούν. 

 

Αυξημένη η κίνηση

Το τελευταίο τετραήμερο η κίνηση είναι σημαντικά αυξημένη, κάτι που παρατηρήθηκε και το πρωί της Μεγ. Παρασκευής στους δύο σταθμούς διοδίων στην περιοχή. 

Συνολικά μέχρι το πρωί της Μεγ. Παρασκευής από τους δύο σταθμούς διοδίων είχαν διέλθει 16.300 οχήματα με την ΕΛ.ΑΣ να βεβαιώνει συνολικά 28 παραβάσεις, ενώ σε 11 περιπτώσεις οι οδηγοί και επιβάτες των οχημάτων υποχρεώθηκαν σε αναστροφή, καθώς δεν είχαν στην κατοχή τους τα προβλεπόμενα έγγραφα, όπως ανέφερε ο Ηλίας Μήτσιος, Αστυνόμος Β’ , υπεύθυνος ενημέρωσης και δημοσίων σχέσεων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου.

Από τη Μ. Πέμπτη επιτρέπονται οι διαδημοτικές μετακινήσεις, επομένως η προσοχή στους ελέγχους επικεντρώνεται στην αποτροπή των διαπεριφερειακών μετακινήσεων, που πρόκειται να επιτραπούν το επόμενο 15νθήμερο.

«Σε σχέση με το περσινό Πάσχα, οι συνθήκες είναι διαφορετικές, με πολύ μεγαλύτερη κινητικότητα. Η ΕΛ.ΑΣ δε βρίσκεται στο δρόμο για να κουνήσει το δάχτυλο στους πολίτες, αλλά για να τους υπενθυμίσει, ότι αξίζει να δείξουν λίγη ακόμη υπομονή και αυτοσυγκράτηση. Ενόψει της επανεκκίνησης της εστίασης, των διαπεριφερειακών μετακινήσεων και φυσικά των σχολείων, το σχέδιο δράσης της ΕΛ.ΑΣ προσαρμόζεται αναλόγως, ώστε οι έλεγχοι να επικεντρώνονται στους τομείς, όπου θα υπάρχει έντονη κινητικότητα», σημείωσε ο κ. Μήτσιος.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ