Επικαιρότητα

Με συνέπεια και όραμα πορευόμαστε

Off

Ο επικεφαλής των «Οριζόντων Ηπείρου», Σπύρος Ριζόπουλος έδωσε συνέντευξη Τύπου χτες και μεταξύ άλλων χαρακτήρισε τη στάση του την ημέρα της ανακοίνωσης της παραίτησης του προέδρου του περιφερειακού συμβουλίου «ως ένδειξη πολιτικής μεγαλοψυχίας, αποδεικνύοντας ότι οι Ορίζοντες Ηπείρου έχουν τη στόφα της παράταξης που μπορεί να εκπροσωπήσει το σύνολο των ηπειρωτών».

Επίσης, τόνισε ότι με την πρωτοβουλία της ανακοίνωσης της αποχής της παράταξης από την ψηφοφορίας την Κυριακή «απέδειξε ότι η παράταξή του δεν θα επιτρέψει ποτέ να απειληθούν οι θεσμοί».

Μεταξύ άλλων, υπογράμμισε ότι οι «Ορίζοντες Ηπείρου» ήταν οι πρώτοι που αμφισβήτησαν τη διαδικασία της εκλογής νέου προεδρείου και τόνισαν την ανάγκη αποχής, για να ακολουθήσουν οι υπόλοιπες παρατάξεις.

 «Οι Ορίζοντες Ηπείρου θα συνεχίσουμε τη δουλειά μας και όταν πρέπει θα δείχνουμε ανθρώπινο πρόσωπο, γιατί για εμάς δεν υπάρχουν καχριμανικοί και ριζοπουλικοί, παρά μόνο ηπειρώτες. Μια παράταξη κρίνεται από το εκλογικό αποτέλεσμα, αλλά και από την πορεία και από το όραμα της. Η μεγάλη διαφορά η δική μας είναι ότι τιμηθήκαμε με ένα σοβαρό ποσοστό στις εκλογές, απέναντι σε τέσσερις κομματικές παρατάξεις και με συνέπεια και όραμα πορευόμαστε σε ένα περιφερειακό συμβούλιο το οποίο καταρρέει», πρόσθεσε ενώ απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν η παράταξη θα προσφύγει κατά της νομιμότητας της διαδικασίας της Κυριακής, ο κ. Ριζόπουλος ξεκαθάρισε ότι «είναι άλλο πράγμα η νομιμότητα κι άλλο η νομιμοποίηση».

«Θα ελέγξουμε νομικά αν υπάρχει νόημα να προσφύγουμε, γιατί δεν μας αρέσει να παρακωλύουμε χωρίς στοιχεία τις διαδικασίες», κατέληξε.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ