Επικαιρότητα

«Βούλιαξε» από παιδιά το Άλσος

Off

Η συμμετοχή παιδιών και γονέων στην πρωτοβουλία των εργατικών σωματείων, του Συλλόγου Γυναικών και του Εμπορικού Συλλόγου Ιωαννίνων να πραγματοποιήσουν εκδήλωση για τα μικρά παιδιά το απόγευμα της Πέμπτης στο Άλσος της πόλης, ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Δεκάδες εθελοντές συνέβαλαν στην ψυχαγωγία και τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών, με ομαδικό παιχνίδι, χορό και ζωγραφική. Το παιδικό βιβλίο έγινε ανάρπαστο αποδεικνύοντας ότι το «κάψιμο» στο διαδίκτυο δεν είναι μονόδρομος. Υπάρχουν παιδιά και γονείς που αντιστέκονται. Ευχαριστούμε πολύ τον Αγάπιο Αγαπίου για την εξαιρετική παράσταση με τον Καραγκιόζη σε «νέες περιπέτειες» που ξεσήκωσε μικρούς και μεγάλους

«Δίνουμε υπόσχεση το επόμενο διάστημα να αναδείξουμε με μεγαλύτερη ένταση την ανάγκη αναβάθμισης των ελεύθερων χώρων στην πόλη μας, να μπει φραγμός στην εγκατάλειψη τους ή στην ανταποδοτική λειτουργία τους. Τους έχουμε πληρώσει, μας ανήκουν. Είναι υποχρέωση του Δήμου να διασφαλίσει την αναβάθμιση τους με αποκλειστικά κρατική χρηματοδότηση και να αποδοθούν στους κατοίκους των γειτονιών. Δεσμευόμαστε να αναλάβουμε πρωτοβουλίες στην κατεύθυνση αυτή», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Εργατικό Κέντρο. 

Στην εκδήλωση χαιρετισμό απηύθυναν ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων Νίκος Εξαρχος και η Δήμητρα Ηλία εκ μέρους του Συλλόγου Γυναικών Ιωαννίνων.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ