Τελευταία Νέα

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023 10:32
Τελευταία Ενημέρωση: 28 Ιουλίου 2021
Επικαιρότητα

Αλλαγή σελίδας με όραμα και αισιοδοξία

Off

Συγκροτήθηκε σε Σώμα το νέο ΔΣ του Κέντρου Πρόληψης «Σχεδία» με την δημοτική σύμβουλο της παράταξης «Ενότητα Πολιτών», Σοφία Μαρκούλα, που εξελέγη εκπρόσωπος του δήμου στο ΔΣ, να αναλαμβάνει καθήκοντα προέδρου. 

Το νέο ΔΣ πραγματοποίησε προ ημερών την πρώτη του συνεδρίαση, με την κα Μαρκούλα στις πρώτες της δηλώσεις στα τοπικά μέσα να δίνει το στίγμα της νέας προσπάθειας που θα ξεκινήσει στη «Σχεδία» σε πρώτη φάση για την αποκατάσταση της εικόνας και του κύρους του Κέντρου προς την τοπική κοινωνία. Κανείς, όπως είπε, δε μπορεί να παραγράψει την προσφορά της «Σχεδίας» από την αρχή της λειτουργίας της στην τοπική κοινωνία μέχρι και σήμερα, ωστόσο είναι γεγονός, πως όσα έγιναν τον τελευταίο χρόνο με την αντιπαράθεση που κατέληξε και στα δικαστήρια, μεταξύ του πρώην πλέον προέδρου κ. Τζιμογιάννη και του επιστημονικά υπεύθυνου, Β. Κούτρα προκάλεσαν ζημιά στη δημόσια εικόνα της δομής.

«Δε μένουμε όμως σε αυτό, αλλά ελπίζουμε, ότι όλα θα αποτελέσουν παρελθόν και σύντομα θα μπορέσουμε να βάλουμε και πάλι τη «Σχεδία» σε κανονική τροχιά. Έχει παίξει σπουδαίο ρόλο στην τοπική κοινωνία, όμως η πορεία αυτή αναχαιτίστηκε από μία ομφαλοσκόπηση και εσωτερικές συγκρούσεις. Θέλουμε να ενισχύσουμε την εξωστρεφή εικόνα και δράση της δομής και είμαστε έτοιμοι να παρουσιάσουμε το συντομότερο το πενταετές πλάνο δράσης. Ήδη, το ΔΣ έχει ασχοληθεί με σημαντικά θέματα από την πρώτο του κιόλας συνεδρίαση μετά τη συγκρότηση σε Σώμα, καθώς λύθηκαν οι εκκρεμότητες που υπήρχαν με τη μισθοδοσία του προσωπικού και θα ακολουθήσουν και άλλα», ανέφερε μεταξύ άλλων η κα Μαρκούλα.

Το νέο ΔΣ αποτελείται από τους: Σοφία Μαρκούλα, Πρόεδρος, Βασίλης Γοργόλης, Αντιπρόεδρος, Μαργαρίτα Κιτσανού, Γεν. Γραμματέας, Ανθή Μάστακα, Ταμίας και Μέλη ο πατ. Ιωήλ, ο Χρ. Στουγιάννος και η Σοφία Γκόντα. 

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ