Αθλητικά

Περιμένοντας τις ανακοινώσεις που… δεν έρχονται

Off

Σε συνθήκες καύσωνα επέστρεψαν οι παίκτες του ΠΑΣ στις προπονήσεις μετά την τριήμερη άδεια που τους δόθηκε από τον Ηρ. Μεταξά, αφού η ομάδα επέστρεψε από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. 

Ο καύσωνας είναι ένας ακόμη παράγοντας που δυσκολεύει τις συνθήκες για τους παίκτες του ΠΑΣ, ο οποίος όμως προστίθεται στον σημαντικότερο, που είναι η έλλειψη φιλικών παιχνιδιών. Ο προγραμματισμός της ομάδας του ΠΑΣ, που άλλαξε μετά την ακύρωση της μετάβασης στην Πολωνία, έχει πάει περίπατο και η ομάδα κινδυνεύει να ξεκινήσει τις επίσημες υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα στις 21 ή 22 Αυγούστου στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ έχοντας δώσει μόλις τρία φιλικά…

Επίσης, η στασιμότητα στα μεταγραφικά δεν είναι και ό,τι καλύτερο πρωτίστως για αγωνιστικούς λόγους, αφού τα κενά στο ρόστερ δεν έχουν καλυφθεί και επιπλέον με τις μέχρι στιγμής μεταγραφικές κινήσεις, δεν υπάρχει περίπτωση να «κινηθεί» η αγορά των διαρκείας.

Πήρε το πιστοποιητικό

Εν τω μεταξύ, νωρίς εξασφάλισε φέτος η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ το πιστοποιητικό συμμετοχής από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. 

Το πιστοποιητικό είχαν εξασφαλίσει από προηγούμενες συνεδριάσεις και οι ΠΑΕ Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΟΦΗ 1925, Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος Αθηνών, ΠΑΟΚ και Απόλλων Σμύρνης.

Αναλυτικά η Επιτροπή με την τελευταία απόφασή της χορήγησε πιστοποιητικό στις κάτωθι ΠΑΕ της Super League 1: ΠΑΕ Άρης και ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

Η έγκριση της προκήρυξης του πρωταθλήματος 

Παράλληλα, μία νέα προσπάθεια να εγκριθεί η προκήρυξη του πρωταθλήματος της Super League θα γίνει την προσεχή Τρίτη 3 Αυγούστου. 

Αν δεν επιτευχθεί απαρτία, τότε η Γ.Σ. θα επαναληφθεί στις 5 Αυγούστου και αν ούτε τότε υπάρξει απαρτία, τότε θα πάει για 9 Αυγούστου. Όπως είναι ήδη γνωστό, μέχρι πρόσφατα την προκήρυξη του πρωταθλήματος σταματούν οι ομάδες που δεν έχουν κλείσει τηλεοπτικά συμβόλαια.

Δεύτερη έδρα το Epirus Sport

Τέλος, η Car.gr Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓIANNINA 1966, με ανακοίνωσή της, ευχαριστεί το αθλητικό κέντρο Epirus Sport and Health Center για την παραχώρηση των χώρων του ως προπονητικό κέντρο των τμημάτων υποδομής επί τέσσερα συναπτά έτη.

«Για τη σεζόν 2021-2022 το αθλητικό κέντρο Epirus Sport and Health Center θα χρησιμοποιηθεί ως 2η έδρα για τους αγώνες των τμημάτων υποδομής, ενώ παράλληλα ανανεώνεται και η συνεργασία της Π.Α.Ε. με την Σχολή ποδοσφαίρου Atlas Epirus F.C., συνεχίζοντας την εποικοδομητική προσπάθεια και το έργο που έχει χτιστεί τα τελευταία χρόνια», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Αναλυτικά:

Η Car.gr Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓIANNINA 1966 ευχαριστεί το αθλητικό κέντρο Epirus Sport and Health Center για την παραχώρηση των χώρων του ως προπονητικό κέντρο των τμημάτων υποδομής επί τέσσερα συναπτά έτη.

Για τη σεζόν 2021-2022 το αθλητικό κέντρο Epirus Sport and Health Center θα χρησιμοποιηθεί ως 2η έδρα για τους αγώνες των τμημάτων υποδομής, ενώ παράλληλα ανανεώνεται και η συνεργασία της Π.Α.Ε. με την Σχολή ποδοσφαίρου Atlas Epirus F.C., συνεχίζοντας την εποικοδομητική προσπάθεια και το έργο που έχει χτιστεί τα τελευταία χρόνια.

 

Related Posts

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου