Τελευταία Νέα

ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΕΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Παράταση του 3ου ποιητικού διαγωνισμού
Τρία νέα δεδομένα για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια
Τα του Καίσαρος…
Με πολλές αλλαγές ο ΠΑΣ για το καλύτερο, κόντρα στην ΑΕΚ
Προτεραιότητα η στήριξη των δημόσιων Πανεπιστημίων
Προβληματισμοί για το μέλλον των δημόσιων πανεπιστημίων
Αποχώρησαν με ικανοποίηση για την αποδοχή
Ένα από τα σημαντικότερα, αλλά και ακριβότερα τεχνικά έργα
Αγωνία για την επόμενη ημέρα στην πρόληψη
Κάλεσμα στην απεργία από τους εργαζομένους Υγείας
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 10.30 ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ Πανελλαδική απεργία με ισχυρή αναφορά και στα Τέμπη
Εργαστήριο για την ουδέτερη και συμπεριληπτική γλώσσα
Παρουσιάζοντας το έργο «Πέερ Γκυντ»
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ Προβληματισμοί και ανησυχίες για το Πανεπιστήμιο
ΔΥΠΑ ΑΠΟ 1Η ΜΑΡΤΙΟΥ Δωρεάν διαδικτυακά εργαστήρια συμβουλευτικής για τον Μάρτιο
Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024 07:37
Τελευταία Ενημέρωση: 15 Σεπτεμβρίου 2021
Επικαιρότητα

Στην εκκίνηση και τα κέντρα ξένων γλωσσών

Off

Στην αφετηρία μίας νέας σχολικής χρονιάς βρέθηκαν από τη Δευτέρα και τα φροντιστήρια κέντρων ξένων γλωσσών Palso, με την ευχή και ελπίδα, ότι δε θα χρειαστεί στη διάρκεια του σχολικού έτους, η εκπαιδευτική διαδικασία να επιστρέψει στην τηλεκπαίδευση. 

Παρότι βέβαια αυτό έγινε και μάλιστα για πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από ότι έγινε στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, που επέστρεψε στα διά ζώσης μαθήματα, μετά τον Μάιο, το αποτέλεσμα όπως αυτό μπορεί να κριθεί τουλάχιστον από τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες έλαβαν μέρος οι μαθητές των Κέντρων Ξένων Γλωσσών, ήταν απόλυτα θετικό.

Όπως παραδοσιακά το συνηθίζουν, με την έναρξη κάθε σχολικής χρονιάς τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Palso στα Ιωάννινα, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν, ευχήθηκαν στη μαθητική κοινότητα να έχουν μία υγιή και ασφαλή χρονιά και κυρίως αυτή να διεξαχθεί εντός των αιθουσών στα σχολεία και στα φροντιστήρια και όχι εξ αποστάσεως.

Η πρόεδρος του Συλλόγου Μαρία Χαραλάμπους – Τσιούρη, η Αντωνία Ζέρβα και η Νικολέτα Κόκκινου -Τσουμάνη αντίστοιχα, έδωσαν το στίγμα της νέας σχολικής χρονιάς, παράλληλα όμως και των ενεργειών των μελών του Συλλόγου Palso Ιωαννίνων, για την διασφάλιση του καλύτερου δυνατού επιπέδου στην εκπαιδευτική διαδικασία.

«Όπως και πέρυσι, που για όσο διάστημα λειτουργήσαμε διά ζώσης δε δημιουργήθηκε κανένα πρόβλημα, έτσι και φέτος δεσμευόμαστε απέναντι στους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών μας, ότι με υψηλό αίσθημα ευθύνης θα ανταποκριθούμε στις εκπαιδευτικές και στις υγειονομικές απαιτήσεις. Άλλωστε, το μεγαλύτερο ποσοστό των εργαζόμενων στα φροντιστήρια μας είναι ήδη πλήρως εμβολιασμένο και αυτό αποδεικνύει την ατομική και κοινωνική μας υπευθυνότητα», τόνισε η κα Χαραλάμπους – Τσιούρη.

Η κα Ζέρβα από την πλευρά της στάθηκε στην στρεβλή πραγματικότητα που κλήθηκαν όλοι να διαχειριστούν την περσινή χρονιά με την τηλεκπαίδευση, ενώ η κα Τσουμάνη επέμεινε στη σημασία που έχει για τους γονείς, να κατανοήσουν την ποιοτική διαφορά μεταξύ της απόκτησης ενός πτυχίου και της ουσιαστικής γνώσης μίας ξένης γλώσσας.

Του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ