Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023 10:41
Τελευταία Ενημέρωση: 24 Σεπτεμβρίου 2021
Επικαιρότητα

Δικαιωμένοι και νικητές μετά τη συλλογική αντίδραση

Off

Δικαιωμένοι και νικητές δηλώνουν οι εκατοντάδες διανομείς της ψηφιακής πλατφόρμας e-food, μετά την ανακοίνωση της εταιρείας στην οποία δηλώνει την πρόθεσή της να μετατρέψει όλες τις υπάρχουσες συμβάσεις ορισμένου σε αορίστου χρόνου, προσλαμβάνοντας έτσι πλέον των 2000 εργαζόμενων αναγνωρίζοντας παράλληλα την προϋπηρεσία τους. 

Η εταιρεία με την ανακοίνωσή της διαβεβαιώνει τους εργαζόμενους, πως εκτός από τα μισθολογικά, θα βελτιώσει και τα κριτήρια αξιολόγησης, που θα καθοριστούν από κοινού με τους διανομείς ενώ διατηρεί ως παροχές κα τα διευρυμένα δικαιώματα και τις πρόσθετες παροχές που αυτοί απολάμβαναν μέχρι και σήμερα.

Το μεσημέρι της Παρασκευής δεκάδες διανομείς της πλατφόρμας στα Ιωάννινα συγκεντρώθηκαν στην κεντρική πλατεία και πραγματοποίησαν πορεία με τα δίκυκλα σε όλη την πόλη, ενώ εκπρόσωποί τους και συγκεκριμένα οι Γεώργιος Σίμος και Γεώργιος Κούτρης αντίστοιχα, έκαναν λόγο για νίκη που ήρθε λόγω της συλλογικής αντίδρασης και ενότητας των διανομέων από την πρώτη στιγμή.

Ακριβώς όμως επειδή όπως αναμενόταν και η προσπάθεια αυτή, επιχειρήθηκε να καπελωθεί ή να αξιοποιηθεί πολιτικά από πολλά κόμματα του κοινοβουλίου και όχι μόνο, ξεκαθάρισαν, πως και ο αγώνας τους και η νίκη τους δεν έχουν καμία σχέση με τα κόμματα και την προσπάθεια πολιτικοποίησής του.

Τη στήριξή τους στα αιτήματα και τον αγώνα των διανομέων της πλατφόρμας εξέφρασαν ο πρόεδρος του Σωματείου Επισιτισμού Δημ. Ροσιλόβαλης, ο Κων. Ηλίας από τη διοίκηση του ΕΚΙ και ο Δημήτρης Γρηγοριάδης από το σωματείο «Λάντζα».

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ