Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024 11:14
Τελευταία Ενημέρωση: 21 Οκτωβρίου 2021
Επικαιρότητα

Νέα ιστοσελίδα από τους ξενοδόχους των Ιωαννίνων

Off

Από τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. παρουσιάστηκε η νέα ιστοσελίδα της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων www.irha.gr.

Με βάση τα όσα αναφέρθηκαν στη συνέντευξη τύπου, οι επισκέπτες της ευρύτερης περιοχής μπορούν άμεσα να πληροφορηθούν εύκολα και γρήγορα για ό,τι χρειάζεται να ξέρουν για τον τουριστικό προορισμό του νομού Ιωαννίνων.

Με λίγα μόνο κλικ μπορεί πλέον ο καθένας να αναζητήσει το κατάλληλο ξενοδοχείο για τις ανάγκες του, να μάθει χρήσιμες πληροφορίες για την περιοχή, να ενημερωθεί για τις προσφερόμενες δραστηριότητες και πολλά ακόμη.

Η νέα ιστοσελίδα περιλαμβάνει και μια μηχανή αναζήτησης προσφερόμενων καταλυμάτων, μέσω της οποίας ο υποψήφιος επισκέπτης μπορεί να κάνει την κράτηση του με λίγα και απλά βήματα. Επιπλέον, συμπεριλαμβάνονται αναλυτικές πληροφορίες για τα ξενοδοχεία-μέλη της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Ιωαννίνων.

Παράλληλα, η ιστοσελίδα περιλαμβάνει και ειδική καρτέλα αφιερωμένη στους τρόπους πρόσβασης της περιοχής (μέσω των μεγάλων αυτοκινητόδρομων, μέσω των αεροδρομίων της Ηπείρου, μέσω του λιμανιού της Ηγουμενίτσας κ.ά.) με έναν ευανάγνωστο χάρτη που εμπεριέχει τις χιλιομετρικές αποστάσεις και τις ώρες ταξιδιού που απαιτούνται.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ