Επικαιρότητα

Μάθημα ανακύκλωσης για τους μαθητές της πόλης

Off

Το Κλειστό Γυμναστήριο του 8ου Λυκείου υποδέχθηκε μαθητές από σχολεία των Ιωαννίνων σε μία γιορτή της ανακύκλωσης.

Η δράση υλοποιήθηκε σε συνεργασία του Δήμου Ιωαννιτών με την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης και την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και με τήρηση των απαραίτητων υγειονομικών μέτρων.

Στο χώρο της εκδήλωσης βρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Βαγγέλης Πήχας και Γιάννης Αϊβατίδης καθώς και ο υπεύθυνος μάρκετινγκ της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης Δημήτρης Παπασωτηρίου.

Ο κ. Πήχας συνεχάρη τους μαθητές για την συμμετοχή τους και τόνισε ότι «όλοι οι κάτοικοι του Δήμου θα πρέπει να βοηθήσουν στην αύξηση της ανακύκλωσης. Είναι ένα στοίχημα για το Δήμο Ιωαννιτών να αυξήσουμε τα ποσοστά ανακύκλωσης. Την άνοιξη θα υλοποιήσουμε κι άλλες δράσεις, κυρίως στα σχολεία καθώς τα παιδιά αποτελούν τους καλύτερους πρεσβευτές για την ανακύκλωση».

Ο κ. Παπασωτηρίου, ευχαρίστησε το Δήμο για την συνεργασία σημειώνοντας ότι ήταν μία πολύ πετυχημένη δράση. Η συνεργασία του Δήμου με την εταιρεία μετρά σχεδόν δέκα χρόνια. Όπως ανέφερε, κάθε χρόνο τρεις χιλιάδες τόνοι ανακυκλώσιμων υλικών στο Δήμο Ιωαννιτών οδηγούνται στο Κέντρο Ανακύκλωσης.

Ο ίδιος χαρακτήρισε πολύ σημαντικές τις δράσεις στα σχολεία και την ευαισθητοποίηση των παιδιών.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κλήρωση δύο ηλεκτρικών ποδηλάτων στους μαθητές.

Related Posts

OAED

Είσοδος

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου