Τελευταία Νέα

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022 03:27
Τελευταία Ενημέρωση: 07 Δεκεμβρίου 2021
Χωρίς κατηγορία

«ΚΟΙΝΟ ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ» Να συζητηθεί η διευθέτηση του ρέματος Μπούση του Δήμου Ν. Σκουφά

Off

Ερώτηση προς τον Περιφερειάρχη  για τη διευθέτηση ρέματος Μπούση του Δήμου Νικολάου Σκουφά κάνει η παράταξη Κοινό των Ηπειρωτών με επικεφαλής τον Γιώργο Ζάψα.

Όπως αναφέρει, αντιπροσωπεία της παράταξης επισκέφθηκε πρόσφατα την περιοχή παρέμβασης και «διαπιστώσαμε ότι οι ενστάσεις των επαγγελματιών και παρόδιων ιδιοκτητών, παραπλέυρως του υπό διευθέτηση ρέματος Μπούση και της Εθν. οδού, έχουν βάση και πρέπει να συζητηθούν έστω και τώρα για να μην υπάρξουν εμπόδια στην κατασκευή του έργου», όπως αναφέρει. Και προσθέτει: «Λύσεις υπάρχουν αρκεί να συμφωνηθεί και να κοστολογηθεί ένα πακέτο βελτιώσεων που θα ικανοποιεί τις ανάγκες του έργου, εκείνες των θιγομένων και φυσικά του Δήμου Νικολάου Σκουφά».

«Έχοντας υπόψη τα παραπάνω, τις τεκμηριωμένες απόψεις του Δήμου Νικολάου Σκουφά και των προσφευγόντων κατά της ΑΕΠΟ του έργου, ερωτάται η Περιφερειακή Αρχή:

1.Εξετάζει η περιφέρεια, στην παρούσα φάση, το ενδεχόμενο τροποποίησης της μελέτης του έργου, σύμφωνα με τις προτεινόμενες λύσεις του Δήμου και των θιγομένων πολιτών;

2.Προτίθεται η περιφέρεια να ανοίξει το φάκελο του έργου και να προχωρήσει στην καταγραφή και κοστολόγηση των όποιων βελτιώσεων συμφωνηθούν;

3.Αν όχι, πώς απαντάει στα ερωτήματα των ενιστάμενων και προσφευγόντων πολιτών που θίγονται από την κατασκευή του εν λόγω έργου ως έχει;», καταλήγει.

Related Posts

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου