Τελευταία Νέα

Τετάρτη 22 Μαΐου 2024 06:02
Τελευταία Ενημέρωση: 17 Δεκεμβρίου 2021
Επικαιρότητα

Προχώρησε ο εμβολιασμός στα χωριά του Δήμου Δωδώνης

Off

Τη συμβολή του Κέντρου Υγείας Δερβιζιάνων και του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Δωδώνης, στην εμβολιαστική κάλυψη δημοτών απομακρυσμένων κοινοτήτων του δήμου, αναδεικνύει ο Δήμος Δωδώνης.

Όπως σημειώνει, τόσο με την εφαρμογή των λεγόμενων «καταδρομικών» εμβολιασμών, όσο κυρίως, με τους κατ’ οίκον εμβολιασμούς, έχει θωρακιστεί με το εμβόλιο κατά της Covid-19, ένας σημαντικός αριθμός δημοτών του Δήμου Δωδώνης, χάρη στη συνεργασία των υγειονομικών του Κέντρου Υγείας Δερβιζιάνων και των στελεχών του Δήμου Δωδώνης.

Πιο συγκεκριμένα, οι λεγόμενοι «καταδρομικοί» εμβολιασμοί έφτασαν πρώτοι στα χωριά του Δήμου Δωδώνης το περασμένο καλοκαίρι και σε διαφορετικές ημέρες, εμβολιάστηκαν 19 δημότες του Δήμου. Ακολούθως, με την έναρξη του προγράμματος των κατ’ οίκον εμβολιασμών από την πολιτεία, από τον περασμένο Αύγουστο, η προσπάθεια ξεκίνησε άμεσα στο Δήμο Δωδώνης, προκειμένου να εμβολιαστούν ανήμποροι, υπερήλικες και κατάκοικοι δημότες.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δίνει ο Δήμος, από τον Αύγουστο μέχρι και σήμερα, έχουν εμβολιαστεί με το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson and Johnson 105 δημότες, ενώ 78 έχουν λάβει και την «αναμνηστική», τρίτη δόση, με το σκεύασμα της Pfizer, όπως προβλέπουν τα εμβολιαστικά πρωτόκολλα που έχει ορίσει η πολιτεία.

Επιπρόσθετα, για την επόμενη εβδομάδα, έχουν προγραμματιστεί 10 ακόμα εμβολιασμοί πρώτης δόσης (Johnson and Johnson) και 6 ακόμα, για την «αναμνηστική» δόση.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ