Τελευταία Νέα

Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023 04:34
Τελευταία Ενημέρωση: 31 Δεκεμβρίου 2021
Επικαιρότητα

Μηνύματα από φορείς της πόλης

Off

Μηνύματα για το Νέο Έτος στέλνουν εκπρόσωποι φορέων και παρατάξεων.

Από την παράταξη «Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα» του Θωμά Μπέγκα, αναφέρεται:

«Ένας χρόνος τελειώνει και ένας νέος ξεκινάει σε λίγο.

Και εκείνο που έχει αξία στο πέρασμα των χρόνων, είναι η πορεία του ανθρώπου. Μπροστά, διαρκώς ανοδικά και ελπιδοφόρα, ως μία πορεία ατομικής και συλλογικής ευθύνης και προόδου.

Ο χρόνος που τελειώνει δεν ήταν ανέφελος.

Το αντίθετο.

Αφήνοντας πίσω μας το 2021, μια χρονιά που η ανθρωπότητα συνέχισε να δοκιμάζεται εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, ας ευχηθούμε το 2022 να είναι το έτος που θα δώσει τέλος στα δεινά που προκάλεσε σε όλους μας αυτή η περιπέτεια.

Ο νέος χρόνος, όμως, θα μας φέρει αναπόφευκτά αντιμέτωπους με νέες προκλήσεις και νέα εμπόδια.

Ωστόσο, η ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο πρέπει να μείνει ζωντανή.

Αυτός είναι και ο μεγάλος στόχος όλων μας.

Η μεγάλη μας ευχή.

Ο επόμενος χρόνος να είναι καλύτερος από τον προηγούμενο. Αυτή είναι και η προσωπική μου ευχή σε κάθε μία και σε κάθε έναν πολίτη των Ιωαννίνων ξεχωριστά.  Μαζί με τις απολύτως αναγκαίες ευχές για υγεία και ευόδωση των στόχων που ο καθένας θέτει σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Οφείλουμε να στοχεύουμε ψηλά γιατί ο τόπος μας το αξίζει. Οφείλουμε να στοχεύουμε ψηλά με σκοπό την ευημερία των πολλών κι όχι των λίγων. Κι αν κάτι ήρθε να επιβεβαιώσει  η χρονιά που αφήνουμε πίσω μας είναι ότι κανένας μόνος του δεν μπόρεσε να κατορθώσει τίποτα. Όλοι μαζί όμως, έχουμε τις δυνάμεις να κάνουμε θαύματα. Ο χρόνος που σε λίγο ξεκινάει ας είναι ένας χρόνος δημιουργίας και προκοπής για όλους.  Η αφετηρία μίας καλύτερης εποχής».

– Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων Δημήτρης Δημητρίου, αναφέρει:

«Αυτή την ιδιαίτερη Πρωτοχρονιά καλούμαστε να τη γιορτάσουμε υπό πρωτόγνωρες συνθήκες χωρίς ενδεχομένως να έχουμε δίπλα μας αγαπημένα πρόσωπα και φίλους, ωστόσο, ας γεφυρώσουμε την απόσταση από την κανονικότητα με την ελπίδα και την προσδοκία ότι σύντομα όλοι μαζί με το δώρο της επιστήμης θα μπορέσουμε να γιορτάσουμε όλοι μαζί και να δείξουμε την αγάπη μας με την φυσική επαφή.

Το 2022 εύχομαι σε όλους να φέρει όμορφες στιγμές και κάθε στόχος να επιτευχθεί, να γίνει το έτος που θα μας ταξιδέψει σε κόσμους που έχουμε ονειρευτεί και οι δυνατές αγκαλιές να είναι αυτές που θα μας κόβουν την ανάσα.

Εύχομαι ολόψυχα Χρόνια πολλά και καλή ευτυχισμένη  χρονιά στον καθ’ ένα και καθεμία σας, με υγεία και αγάπη και με τη ευχή όλοι μας, με πνεύμα ομοψυχίας, ανθρωπιάς, συνεργασίας, να τα καταφέρουμε, ιδιαίτερα για τους συναδέλφους μου, για την επιχειρηματική κοινότητα, να είναι η χρονιά που θα αφήσουμε πίσω τα προβλήματα και οδηγηθούμε σε μια δημιουργική και αναπτυξιακή εποχή».

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ