Τελευταία Νέα

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023 11:40
Τελευταία Ενημέρωση: 12 Ιανουαρίου 2022
Επικαιρότητα

Απάντηση στην ανακοίνωση του κ. Στέφανου Τζιμογιάννη

Off

Ως Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Πρόληψης «Σχεδία» δεν έχουμε καμία πρόθεση να μπούμε στη διαδικασία ερωτοαπαντήσεων με τον πρώην πρόεδρο του κέντρου.

Προσωπικά, δε σκοπεύω να μπω σε ένα μάταιο κυκεώνα διαψεύσεων τον απαράδεκτων σχολίων του κυρίου Τζιμογιάννη, παρότι με προσβάλουν προσωπικά και θίγουν την αξιοπρέπεια μου.

Το δικό μου σχόλιο είναι ότι το ήθος και το ύφος καθενός από εμάς φαίνεται όταν από νυν γινόμαστε πρώην!

Από τη μια, το ήθος και η αξιοπρέπεια μου δε μου έχουν επιτρέψει και δε θα μου επιτρέψουν ποτέ να λέω ανακρίβειες και ψεύδη.

Τα όσα υποστηρίζει ο πρώην πρόεδρος προβάλλοντας τα σαν «ανακρίβειες»,  πολύ εύκολα καταρρίπτονται με αδιάσειστες αποδείξεις.

Από την άλλη, η ιδιότητα της Νευρολόγου μου επιτρέπει να αντιλαμβάνομαι τις εμμονικες τάσεις και στάσεις αλλά, παρότι τις αντιλαμβάνομαι, δεν τις αποδέχομαι.

Κατά τον ίδιο τρόπο δεν αποδέχομαι την αρχομανία και την ιδιοκτησιακή νοοτροπία.

Θεωρώ ότι είναι καιρός, σε αυτή την ταλαιπωρημένη χώρα, να απομονώσουμε οποίους θεωρούν ότι οι θεσμοί και οι δομές, τις οποίες κλήθηκαν να υπηρετήσουν, τους ανήκουν κιόλας.

Όσο και αν δεν επιθυμώ να ακολουθήσω τη δικομανία και τις εμμονικές τάσεις, στις οποίες προσπαθούν να παρασύρουν τόσο εμένα όσο και τη «Σχεδία», οφείλω, αν οι κακοήθειες συνεχιστούν, να προασπίσω την προσωπικότητά μου και το Κέντρο Πρόληψης, το όποιο υπηρετώ.

Στην παρούσα, όμως, φάση και για το επόμενο διάστημα δεν πρόκειται, τόσο η ιδία όσο και το Δ.Σ. και το Επιστημονικό Προσωπικό, να κάνουμε τίποτα άλλο από το να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για τη «Σχεδία» και κανείς δε θα μας αποτρέψει από την πορεία υλοποίησης του έργου μας.

Η «Σχεδία» και το έργο της είναι αυτά που πρέπει να προβληθούν και όποια άλλη ένταση και προβολή, για όποιο σκοπό και αν προκαλούνται, καλό θα ήταν να παύσουν!

Η Πρόεδρος του Δ.Σ.

Σοφία Μαρκούλα

Επ. Καθηγήτρια Νευρολογίας

Δημοτικός Σύμβουλος και εκπρόσωπος του Δήμου Ιωαννιτών

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ