Τελευταία Νέα

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023 10:05
Τελευταία Ενημέρωση: 29 Μαρτίου 2022
Αθλητικά

Έξι «εισιτήρια» για διεθνή Ρεγκάτα στην Ιταλία

Off

Με δυνατές εμφανίσεις οι κωπηλάτες του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων ξεχώρισαν στον δεύτερο και τελευταίο φετινό Αγώνα Αξιολόγησης που διεξήγαγε η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία στο Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά προκειμένου να επιλέξει αθλητές για τις Εθνικές της Ομάδες.

Ο Ν.Ο.Ι. συμμετείχε στον αγώνα με ομάδα 18 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών, οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους προκειμένου να πετύχουν καλές επιδόσεις, με την Πρόεδρο του Ομίλου Μάρθα Παλαιοπάνου, που συνόδευσε την ομάδα στον Σχινιά, να εκφράζει την ικανοποίησή της για τις εξαιρετικές εμφανίσεις τους.

Με βάση τα αποτελέσματα των προκρίσεων, συνολικά έξι Γιαννιώτες κλήθηκαν από την ΕΚΟΦΝΣ να συμμετάσχουν στη διεθνή Ρεγκάτα του Πιεντιλούκο της Ιταλίας, που είναι η πρώτη φετινή μεγάλη διοργάνωση της Κωπηλασίας.

Πρόκειται για τον Θανάση Παλαιοπάνο, ο οποίος θα αγωνιστεί στο διπλό Σκιφ Ανδρών, την Κατερίνα Γκόγκου, η οποία θα τρέξει στο Σκιφ Νεανίδων, τον Παύλο Φαϊτά που θα αγωνιστεί στη Δίκωπο Νέων Ανδρών, τους Βασίλη Κωστούλα και Δημήτρη Κούτρα, οι οποίοι θα τρέξουν στη Δίκωπο άνευ Εφήβων και για τον Λεωνίδα Κοπίδη, ο οποίος θα λάβει μέρος στο αγώνισμα του διπλού Σκιφ Εφήβων. Η Ρεγκάτα του Πιεντιλούκο θα διεξαχθεί το διάστημα 6 έως 10 Απριλίου.  Την αποστολή του Ομίλου στον δεύτερο Αγώνα Αξιολόγησης συνόδευσαν οι προπονητές Τόλης Παλαιοπάνος, Φώτης Λιόντος και Γιάννης Τσίλης.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ