Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024 08:46
Τελευταία Ενημέρωση: 07 Απριλίου 2022
Επικαιρότητα

Οριστική η χωροθέτηση του Κλειστού Ξιφασκίας

Off

Οριστική και αμετάκλητη θα πρέπει να θεωρείται η χωροθέτηση του Κλειστού Ξιφασκίας στο χώρο που έχει αποφασίσει η περιφερειακή αρχή, δίπλα στο αγρόκτημα Κατσικά, αφού και ο αρμόδιος υφυπουργός Αθλητισμού, που στάθηκε αρωγός από την πρώτη στιγμή για την εξασφάλιση της παραχώρησης της εγκατάστασης κάνει πλέον λόγο για ειλημμένη απόφαση χωροθέτησης.

Στο περιθώριο της ολιγόωρης επίσκεψης του στα Ιωάννινα, με αφορμή την προβολή για τον Ποδηλατικό Γύρο που τερματίζει στα Ιωάννινα την Πρωτομαγιά, ο Λευτ. Αυγενάκης ρωτήθηκε για την παραχώρηση και εγκατάσταση του Κλειστού Ξιφασκίας και στάθηκε περισσότερο στο ότι είναι η πρώτη ολυμπιακή εγκατάσταση που αξιοποιείται 18 χρόνια μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας.

«Γι’ αυτό βέβαια δεν ξέρω αν πρέπει να χαίρομαι ή να λυπάμαι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Αυγενάκης, που νωρίτερα σημείωσε, πως ό,τι έχει συμφωνηθεί μεταξύ Κυβέρνησης, συναρμόδιων υπουργείων και περιφέρειας Ηπείρου τηρείται στο ακέραιο.

«Δουλέψαμε και δουλεύουμε μεθοδικά σε συνεργασία με την περιφέρεια, με τον περιφερειάρχη κ. Καχριμάνη που το έχει πάρει προσωπικά και πλέον προχωρά με γρήγορο ρυθμό ώστε σύντομα να περάσουμε στην επόμενη φάση. Ήδη έχει μεταφερθεί και χωροθετηθεί, και ολοκληρώνεται η μελέτη για τον συνολικό προϋπολογισμό ενός μεγάλου και σημαντικού έργου, όχι μόνο για την περιοχή των Ιωαννίνων, αλλά και ευρύτερα. Είναι το πρώτο άλλωστε από τα ολυμπιακά ακίνητα της χώρας, που αξιοποιείται 18 χρόνια μετά και αυτό έχει ξεχωριστή σημασία», ανέφερε ο κ. Αυγενάκης.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ