Τελευταία Νέα

Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023 02:37
Τελευταία Ενημέρωση: 12 Απριλίου 2022
Επικαιρότητα

Έξι επιχειρήσεις της Ηπείρου στην Fruit Logistica του Βερολίνου

Off

Tαυτόχρονη παρουσία σε δύο Διεθνείς Εκθέσεις Τροφίμων είχε η Περιφέρεια Ηπείρου στη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας.

Εκτός από τη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων & Ποτών Alimentaria στη Βαρκελώνη το διάστημα 4-7 Απριλίου, συμμετείχε και στη Διεθνή Έκθεση Fruit Logistica 2022, 5-7 Απριλίου στο εκθεσιακό κέντρο Berlin ExpoCenter City του Βερολίνου.

Στην έκθεση αυτή η Περιφέρεια «εκπροσωπήθηκε» με έξι επιχειρήσεις. Οι  άνω των  2.000 εκθέτες από περισσότερες από 60 χώρες και οι πάνω από 50.000 αγοραστές και εμπορικοί επισκέπτες από 110 χώρες, ανέδειξαν για μια ακόμη φορά την Fruit Logistica ως την κορυφαία έκθεση για την τυποποίηση των αγροτικών προϊόντων στην Ευρώπη.

Επικεφαλής της αποστολής της Περιφέρειας Ηπείρου ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Άρτας Βασίλης Ψαθάς και η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Παναγιώτα Ναυρόζογλου. Ο κ. Ψαθάς με το πέρας της έκθεσης δήλωσε ότι «οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα ποιοτικά προϊόντα που παράγονται στην Ήπειρο και να δοκιμάσουν ηπειρώτικες γεύσεις από αγνά υλικά και προϊόντα.

Οι ηπειρώτικες επιχειρήσεις που συμμετείχαν στην Έκθεση είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους σε ένα απαιτητικό κοινό και μια δυναμική αγορά καταναλωτών. Η Περιφέρεια Ηπείρου στηρίζει και προωθεί την εξωστρέφεια των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον πρωτογενή τομέα παραγωγής, με στόχο την ανάπτυξη της Ηπείρου και τη στήριξη του αγροτικού κόσμου, ειδικότερα των νέων ώστε να μείνουν στον τόπο τους και να δημιουργήσουν. Ευχαριστώ όσους συνέβαλαν για την επιτυχία της παρουσίας μας στην Έκθεση

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ