Επικαιρότητα

Παρουσιάζει μία νέα πρόταση και μία νέα γραμμή παραγωγής

Off

Το ΖΑΓΟΡΙ δημιούργησε μία νέα πρόταση σε μοντέρνα συσκευασία: Το νέο ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ Sparkling σε συσκευασία can 330ml, με ένα εικαστικό εμπνευσμένο από το στυλ του Γάλλου ζωγράφου Matisse.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

«Στο νέο ΖΑΓΟΡΙ Sparkling σε can όπως και στην υπόλοιπη σειρά ΖΑΓΟΡΙ Sparkling συνδυάζονται μοναδικά η αγνότητα του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΖΑΓΟΡΙ με τα φυσικά αρώματα και τις αναζωογονητικές φυσαλίδες! Με 0% ζάχαρη, 0 θερμίδες, χωρίς συντηρητικά ή τεχνητά αρώματα και σε τρεις μοναδικές επιλογές: φυσικό, με φυσικό άρωμα λεμόνι και με φυσικό άρωμα ροδάκινο, αποτελεί μία μοναδικά υγιεινή και ταυτόχρονα απολαυστική επιλογή που μας ξεδιψά, μας αναζωογονεί κάθε στιγμή της ημέρας, μας αλλάζει τη διάθεση, μας ανεβάζει».

Νέα γραμμή

Με αφορμή το νέο αυτό λανσάρισμα, η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ προχώρησε στην εγκατάσταση νέας γραμμής παραγωγής φυσικού μεταλλικού νερού ΖΑΓΟΡΙ Sparkling σε can στη σύγχρονη μονάδα της Περιβλέπτου, η οποία ανταποκρίνεται στα περιβαλλοντικά και παραγωγικά πρότυπα της εταιρείας, όπως σημειώνεται. Η νέα γραμμή παραγωγής προϊόντων, αυξάνει την ήδη μεγάλη, παραγωγική δυναμικότητα της ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ που ξεπερνά τις 180.000 μονάδες ανά ώρα, ανοίγοντας παράλληλα νέες θέσεις εργασίας, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην τοπική οικονομία.

«Με βλέμμα στραμμένο στο μέλλον και γνώμονα την καινοτομία, την εξέλιξη και τη βιωσιμότητα, η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ προχωρά συνεχώς σε στρατηγικές κινήσεις, αξιοποιώντας όλες τις ευκαιρίες στους τομείς που δραστηριοποιείται. Κύριος στόχος της είναι να προσφέρει στους καταναλωτές υγιεινά και καινοτόμα προϊόντα, υψηλής ποιότητας και προδιαγραφών, που απαντούν στις σύγχρονες ανάγκες για ενυδάτωση, απόλαυση και αναζωογόνηση», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Related Posts

Είσοδος

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου