Τελευταία Νέα

Τετάρτη 22 Μαΐου 2024 02:56
Τελευταία Ενημέρωση: 03 Μαΐου 2022
Επικαιρότητα

Δυνατότητες για διακρατικές επιχειρηματικές συνεργασίες

Off

Με σημαντικές επαφές και μελλοντικές άμεσες συνεργασίες  για την επιχειρηματικότητα, αλλά και τον τουρισμό επέστρεψε η αποστολή του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων από την διήμερη επίσκεψη του, συμμετέχοντας ως συνδιοργανωτές στην 1η Αλβανοελληνική εμπορική έκθεση Αργυροκάστρου.

Κατά την ομιλία του στα εγκαίνια της έκθεσης τα οποία πραγματοποιήθηκαν  παρουσία του Υφυπουργού Εξωτερικών Κ.Φραγκογιάννη, της Υπουργού Τουρισμού της Αλβανίας Mirelas Kumbaro Furxhi ,της Σ.Φιλιποπούλου πρέσβη της Ελλάδας στην Αλβανία, των Δημάρχων Αργυροκάστρου, Δρόπολης, Ζαγορίου και Δήμου Ιωαννιτών Μωυσή Ελισάφ καθώς και των πρόεδρων των Επιμελητηρίων Αργυροκάστρου Μ.Ηοxha και Δυρραχίου Α.Isteri, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων Δ. Δημητρίου, σημείωσε:

«Η  επιχειρηματικότητα χρειάζεται βήματα συνέργειας και εμπιστοσύνης και εμείς είμαστε εδώ μετά την αδελφοποίηση των δυο επιμελητηρίων γιατί έχουμε αναπτύξει σχέσεις άμεσης συνεργασίας όπου το επόμενο διάστημα και θα ενταθούν αλλά και θα αναπτυχθούν περισσότερο. Η επιχειρηματικότητα δεν έχει σύνορα και εμείς νομίζω ότι μπορούμε να το κάνουμε πράξη προς όφελος των οικονομιών των επιχειρήσεων αλλά και των οικονομιών των δυο χωρών. Είναι πιστεύουμε η ώρα που μπορούμε άμεσα και με την πρώτη ευκαιρία να σχεδιάσουμε κοινές ενέργειες, κοινά πρότζεκτ, να συμμετάσχουμε και να υλοποιήσουμε κοινά προγράμματα και δράσεις, να δημιουργήσουμε μια μεγάλη αλληλέγγυα οικονομία από την οποία κερδισμένες θα είναι και οι δύο πλευρές».

Στο πλαίσιο των εγκαινίων των νέων γραφείων του Επιμελητηρίου Αργυροκάστρου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη για τον Τουρισμό στην οποία εκτός των δυο Επιμελητηρίων συμμετείχε η Ένωση ξενοδόχων, το επιμελητήριο Δυρραχίου, επιχειρηματίες του κλάδου τουρισμού καθώς και η πρέσβης της Ελλάδας στα  Τίρανα.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ