Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024 02:58
Τελευταία Ενημέρωση: 11 Μαΐου 2022
Πολιτισμός

Αφιέρωμα στη ζωή του Λευτέρη Μαντζίκα

Off

Το βιβλιοπωλείο «Μωβ Κουκουβάγια» και οι Εκδόσεις Διόπτρα προσκαλούν την Παρασκευή 20 Μαΐου στις 20:00 στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών, αίθουσα «Βασ. Πυρσινέλλας» στην εκδήλωση-αφιέρωμα στη ζωή του Λευτέρη Μαντζίκα όπως προκύπτει από το λογοτεχνικό βιβλίο του συγγραφέα Κώστα Κρομμύδα «Ακάκιε» των εκδόσεων Διόπτρα.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν: Στέφανος Φούσας, Καθηγητής Καρδιολογίας, τ. πρόεδρος Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας και Γιώργος Καψάλης, Καθηγητής Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης, Πρώην Πρύτανης Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Την εκδήλωση συντονίζει η δημοσιογράφος Βίλιαν Στασινού. Στο τέλος του αφιερώματος θα παρουσιαστεί από τον ίδιο τον συγγραφέα και το νέο του βιβλίο με τίτλο «Δούρειος Ίππος» που κυκλοφορεί επίσης από τις εκδόσεις Διόπτρα. Την εκδήλωση χαιρετίζουν:

Αλέξανδρος Καχριμάνης, Περιφερειάρχης Ηπείρου

Μωυσής Ελισάφ, Δήμαρχος Ιωαννίνων

Μιχάλης Πλιάκος, Δήμαρχος Ζίτσας

Κώστας Καψάλης, Δήμαρχος Πωγωνίου

Ελένη Λάλου, Πρόεδρος Κοινότητας Λιγοψάς

Μάκης Κιάμος, Πρόεδρος Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος

Επίσης στο αφιέρωμα συμμετέχει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κατσικάς και ο Σύλλογος Πωγωνήσιου Πολυφωνικού Τραγουδιού ενώ θα ακουστούν και τραγούδια από τον Δημήτρη Υφαντή.  Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ