Πολιτισμός

Έναρξη εγγραφών για τα θεατρικά εργαστήρια

Off

Το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών για τα θεατρικά εργαστήρια 2022.

Η Ερασιτεχνική Σκηνή με μότο «Παίζω κάνοντας θέατρο», στοχεύει , όπως αναφέρει «σε μια υψηλού θεατρική κατάρτιση δια μέσου του παιχνιδιού για τα παιδικά τμήματα, ενώ για τα τμήματα των εφήβων και των ενηλίκων το θεατρικό παιχνίδι μεταμορφώνεται σε σκηνική δράση, στην πιο σημαντική θεατρική εμπειρία». Στόχος, επίσης εφόσον το ευνοήσουν οι συνθήκες, η παρουσίαση στο τέλος της περιόδου θεατρικών δρώμενων και παραστάσεων.

Τη φετινή χρονιά θα λειτουργήσουν τα τμήματα: παιδικό Α (4-7 ετών), παιδικό Β (8-12), εφηβικό (13-17), ενηλίκων (18 και άνω) και ΑμεΑ.

Το κόστος συμμετοχής ανά μήνα είναι: 20 ευρώ (παιδικά τμήματα), 30 ευρώ (ενηλίκων), ΑμεΑ (δωρεάν). Για φοιτητές και ανέργους ισχύει έκπτωση 30% ενώ για τα αδέλφια το κόστος είναι 15 ευρώ.

Οι συναντήσεις ξεκινούν από 1 Οκτωβρίου. Τα παιδικά τμήματα θα πραγματοποιούνται την ημέρα Σάββατο ενώ των ενηλίκων και ΑμεΑ θα οριστεί ημέρα συνάντησης κατόπιν συνεννόησης με τις/τους συμμετέχουσες/οντες.

Στις 24 και 29 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθούν δύο αναγνωριστικές συναντήσεις δωρεάν για το παιδικό και το ενήλικο τμήμα αντίστοιχα. Οι ενδιαφερόμενες/οι μπορούν να επισκεφτούν το ιστότοπο του ΔΗΠΕΘΕ σχετικά με τις πληροφορίες αίτησης συμμετοχής: https://dipetheioannina.gr/theatro-gia-olous/ergastiria.

Οργάνωση, συντονισμός εργαστηρίων:  Κωνσταντίνα Κωνσταντοπούλου (παιδικό – εφηβικό) σκηνοθέτης, εμψυχώτρια θεατρικού παιχνιδιού, φιλόλογος-δασκάλα

Άννα-Μαρία Μπούτνιοκ (Ενηλίκων – ΑΜΕΑ)

ηθοποιός, σκηνοθέτης, εμψυχώτρια θεατρικού παιχνιδιού

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ