Επικαιρότητα

Με προτάσεις για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίση

Off

Οι προτάσεις του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης και οι πολιτικές για την προστασία της κοινωνίας, θα βρεθούν την Κυριακή στο επίκεντρο της πολιτικής εκδήλωσης που διοργανώνει η ΝΕ Ιωαννίνων.

Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι ο γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Σπυρόπουλος και ο αναπληρωτής καθηγητής Ενεργειακής και Περιβαλλοντικής Πολιτικής και Διαχείρισης στο ΕΜΠ και τομεάρχης Ενέργειας του ΠΑΣΟΚ, Χάρης Δούκας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αύριο Κυριακή στις 11.30 στο Grand Serai.

Ο γραμματέας της ΝΕ Ιωαννίνων Βασίλης Γαρδίκος απηύθυνε ανοιχτή πρόσκληση συμμετοχής στους πολίτες και όχι μόνο στα μέλη ή τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ, να παρακολουθήσουν και να συμμετέχουν στην εκδήλωση, στην οποία μετά τις τοποθετήσεις, θα πραγματοποιηθεί και συζήτηση με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων.

«Η κοινωνία στο προσκήνιο δεν είναι ένα σύνθημα για το ΠΑΣΟΚ, αλλά ένα βίωμα, μία πολιτική πρόταση την οποία καταθέτουμε και θέλουμε να ακουστεί σε όλους. Αποτελεί πολιτική πεποίθηση του ΠΑΣΟΚ, ότι υπάρχουν οι ρεαλιστικές και εφαρμόσιμες πολιτικές προτάσεις, για την αντιμετώπιση της ενεργειακής και οικονομικής και κοινωνικής κρίσης», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Ερωτηθείς σχετικά με τη συγκρότηση των ψηφοδελτίων για τις εθνικές εκλογές, ο κ. Γαρδίκος παρέπεμψε στη διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη από την αρμόδια Κεντρική Πολιτική Επιτροπή, εκφράζοντας την πεποίθηση, ότι πολύ σύντομα οι διαδικασίες αυτές θα έχουν ολοκληρωθεί.

Τέλος, για τη στάση και την κατεύθυνση που θα προτείνει το κόμμα σε κεντρικό επίπεδο, να τηρήσει στις εκλογές της αυτοδιοίκησης σε ένα χρόνο από σήμερα, ο κ. Γαρδίκος τόνισε, πως εντός του Οκτωβρίου, πιθανότατα θα ανακοινωθούν οι κεντρικές κατευθύνσεις του κόμματος, με ποιον τρόπο και πόσο συντεταγμένα θα ασχοληθεί με τη συγκρότηση και στελέχωση των αυτοδιοικητικών παρατάξεων.

Η εκδήλωση

Για το θέμα της ενεργειακής κρίσης θα μιλήσει ο αναπληρωτής καθηγητής Ενεργειακής και Περιβαλλοντικής Πολιτικής και Διαχείρισης στο ΕΜΠ και τομεάρχης Ενέργειας του ΠΑΣΟΚ, Χάρης Δούκας, ενώ την πολιτική επικαιρότητα θα αναλύσει ο Γραμματέας Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος Ανδρέας Σπυρόπουλος.

Στην εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί συζήτηση με τους εκπροσώπους παραγωγικών φορέων:

– Δημητρίου Ανδρέας: Ά Αντιπρόεδρος  Εθνικής Ένωσης  Αγροτικών Συνεταιρισμών (ΕΘΕΑΣ), Αντιπρόεδρος Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ).

– Δημητρίου Δημήτριος: Πρόεδρος Εμπορικού & Βιομηχανικού  Επιμελητηρίου Ιωαννίνων.

– Ζαρκάδας Λευτέρης: Πρόεδρος ομοσπονδίας ενοικιαζόμενων δωματίων και καταλυμάτων Ηπείρου, αντιπρόεδρος ένωσης ξενοδόχων Ν. Ιωαννίνων.

– Λιούρης Θεοχάρης: Πρόεδρος  Γενικού Αγροτικού Συνεταιρισμού Ιωαννίνων – Ένωση Αγροτών.

Του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ