Επικαιρότητα

Θλίψη για την απώλεια του γιατρού Τάκη Νικολόπουλου

Off

Θλίψη προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Τάκη Νικολόπουλου στα 68 του χρόνια, ιατρού ακτινολόγου, αναγνωρισμένου στην επιστήμη του, με μακρά συμμετοχή στους κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες και την αριστερά.

Ο Παναγιώτης (Τάκης) Νικολόπουλος, είχε διετελέσει διοικητής της 6ης ΥΠΕ ενώ διετέλεσε επί πολλά χρόνια και συνδικαλιστικός εκπρόσωπος των νοσοκομειακών γιατρών.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Ιωαννίνων «αποχαιρετά με μεγάλη θλίψη το σύντροφο Παναγιώτη (Τάκη) Νικολόπουλο που έφυγε σήμερα ξαφνικά από τη ζωή. Ο σύντροφος από τα φοιτητικά του χρόνια ήταν ενταγμένος στην αριστερά δίνοντας τις μάχες ως άνθρωπος,  ως συνδικαλιστής γιατρός αλλά και ως στέλεχος του κόμματος. Υπηρέτησε το Δημόσιο Σύστημα Υγείας και ως ακτινολόγος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων και της Πρέβεζας, αλλά, και ως Διοικητής της 6ης ΥΠΕ με αυταπάρνηση και ανιδιοτέλεια. Η ευγενική του μορφή και η στάση ζωής του ενέπνεαν σεβασμό.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στα παιδιά του, στους συγγενείς και στους δικούς του ανθρώπους», σημειώνει.

Πολλά είναι τα μηνύματα από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Τάκης Νικολόπουλος, είναι «άλλη μια οδυνηρή απώλεια» έγραψε στο συλλυπητήριο μήνυμα του ο τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ανδρέας Ξανθό

Η Μερόπη Τζούφη, αναφέρει: «Μεγάλη η απώλεια και η οδύνη μας για το χαμό του Τάκη Νικολόπουλου. Ο Τάκης μας, αληθινός φίλος και σύντροφος ζωής. Ο Τάκης των κοινών φοιτητικών μας χρόνων, ο αγαπημένος συνάδελφος στο Πανεπιστημιακό των Ιωαννίνων, ο πρόεδρος της ΕΙΝΗ, ο σπουδαίος ακτινολόγος, ο ήρεμος και σοφός άνθρωπος της γνώσης και της προσφοράς. Ο Τάκης, με τα γαλανά του μάτια και το στοχαστικό του βλέμμα, που μιλούσε πάντα για τα «μείζονα» και μας συμβούλευε πάντοτε με τρυφερότητα».

«Αγαπημένε φίλε, σύντροφε και συνάδελφε Τάκη,

συναντηθήκαμε, όταν ξεκίνησα την ειδικότητα της ακτινοδιαγνωστικής, στο Νοσοκομείο Παίδων “Αγλαΐα Κυριακού” και μέχρι σήμερα δώσαμε τον κοινό μας αγώνα για την Αριστερά και την Ιατρική από όποια θέση βρεθήκαμε, πάντα με αγάπη, εκτίμηση, κατανόηση και συντροφικότητα. Δυστυχώς σήμερα, ο δικός σου δρόμος άλλαξε πορεία…», αναφέρει η Όλγα Γεροβασίλη.

Ο Κώστας Μπάρκας αναφέρει:

«Είναι θλιβερό να αποχαιρετάς ανθρώπους που φεύγουν τόσο αναπάντεχα και που μοιράστηκες μαζί τους κοινούς αγώνες, χαρές και λύπες και πάνω απ’ όλα την προσδοκία ότι μπορούμε να φτιάξουμε έναν καλύτερο κόσμο για τις γενιές που έρχονται.

Αποχαιρετώ με οδύνη τον σύντροφο Τάκη Νικολόπουλο, κρατώ όμως με υπερηφάνεια ως παρακαταθήκη τις ηθικές αρχές και αξίες του, αρχές και αξίες που υπηρέτησε με απαρέγκλιτη συνέπεια, σεβαστός για αυτό από τους συντρόφους, οι οποίοι τον έταξαν να προσφέρει και από τη θέση του Αναπληρωτή Συντονιστή της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία Πρέβεζας».

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ