Εκδηλώσεις

ΣΥΡΙΖΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Εκδήλωση με τον Παύλο Πολάκη την Παρασκευή

Off

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Ιωαννίνων διοργανώνει την  Παρασκευή 11 Νοεμβρίου στις 7:00 το απόγευμα, στην αίθουσα  «Κ. Κατσάρη» της Ε.Η.Μ (Παρασκευοπούλου 4) ανοιχτή πολιτική εκδήλωση με θέμα «6 Εθνικές προτεραιότητες – Δικαιοσύνη παντού» και εισηγητή τον βουλευτή Χανίων και Αν. Τομεάρχη Διαφάνειας της διοικητικής δράσης του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Παύλο Πολάκη.

Όπως αναφέρεται στο κάλεσμα:

Την περίοδο που συντελείται η μεγαλύτερη και η σκληρότερη αναδιανομή πλούτου από τους αδύναμους και τους μεσαίους προς τους ισχυρούς της χώρας και οι ώρες είναι κρίσιμες για τη δημοκρατία και τη δικαιοσύνη, καλούμε κάθε δημοκράτη και δημοκράτισσα να συμπορευθεί μαζί μας για την ανατροπή της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και την μεγάλη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ στις επερχόμενες εκλογές.

Ήδη,  ο Πρόεδρος Αλέξης Τσίπρας, βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ περιοδεύουν όλη τη χώρα για να μεταφέρουν το κυβερνητικό πρόγραμμά μας, όπως αναπτύχθηκε στην ομιλία του Προέδρου στη ΔΕΘ, με κεντρικό σύνθημα «ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΑΝΤΟΥ»

Στην εκδήλωση της Παρασκευής θα παρέμβει η βουλευτής Ιωαννίνων και Αν.Τομεάρχης Παιδείας της Κ.Ο, Μερόπη Τζούφη και θα συντονίσει ο Σάββας Δημητριάδης ,συντονιστής της Ν.Ε Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

Related Posts

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ