Επικαιρότητα

ΣΤΟΝ ΟΚΠΑΠΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Επαρκής χρηματοδότηση και θεσμικές παρεμβάσεις

Off

Αντιπροσωπεία της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Ιωαννίνων,  η οποία απαρτιζόταν από την Ελένη Λάκκα- Αναπληρώτρια γραμματέα, την Έλενα Τζίμα -Υπεύθυνη στον Τομέα Δικαιοσύνης, την Ρένα Δεληκούρα -Υπεύθυνη στον Τομέα Υγείας και την Βιργινία Γκέγκα- Υπεύθυνη στον Τομέα Αθλητισμού –Εθελοντισμού επισκέφθηκαν τον ΟΚΠΑΠΑ όπου και τους υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος Δημήτρης Πάνου και ο Αντιπρόεδρος Ιωάννης Τσίμαρης.

Η συνάντηση έγινε με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών και η συζήτηση αφορούσε τον Ξενώνα φιλοξενίας γυναικών θυμάτων βίας και των παιδιών τους που λειτουργεί στον «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» από το 2013.

Με την ευκαιρία της επίσκεψης υπήρξε ενημέρωση και συζήτηση για τις υπόλοιπες δομές του «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» . Υπήρξε κοινή συναντίληψη ότι οι ανάγκες της κοινωνίας που σχετίζονται με τις λειτουργίες των δομών του «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» έχουν αυξηθεί και πρέπει να υπάρξουν αφενός επαρκή χρηματοδότηση για της εύρυθμη λειτουργία τους όσο και θεσμικές παρεμβάσεις από το κράτος για την ενίσχυση των υπαρχόντων δομών που σχετίζονται με την Προσχολική Αγωγή, τα άτομα με αναπηρία και τις κοινωνικά ευάλωτες ομάδες.

Related Posts

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου