Ήπειρος

Προωθείται η τουριστική προβολή της Άρτας

Off

Προχωρά η πρωτοβουλία του Δήμου Αρταίων για την τουριστική προβολή της Άρτας.

Έτσι, τις προηγούμενες ημέρες κλήθηκαν τα μέλη της Επιτροπής τουριστικής προβολής του Δήμου, αλλά και φορείς που δραστηριοποιούνται στον τομέα του τουρισμού στο Δημαρχείο. Παρόντες και ο Δήμαρχος Αρταίων, Χρήστος Τσιρογιάννης, ο Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης Μιχάλης Κοτσαρίνης, ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου και Πολιτικής Προστασίας Παντελής Κωλέτσος και  ο Πρόεδρος του ΚΚΜΠΑΠ Γιώργος Πανέτας.

Κατά την παρουσίαση, οι σύμβουλοι αναφέρθηκαν στον σχεδιασμό που υπάρχει για το 2023, εστιάζοντας σ’ ένα νέο περιεχόμενο, μια νέα προσέγγιση που δεν θα αφήνει απ’ έξω κανένα από τα συγκριτικά- υλικά και άυλα- πλεονεκτήματα της περιοχής.   

«Κοινή ήταν η πεποίθηση, ότι η τουριστική ανάπτυξη της Άρτας δεν είναι μονοθεματική υπόθεση ή υπόθεση ενός φορέα, αλλά απαιτείται συστράτευση από πολλούς», αναφέρει ο δήμος με τον δήμαρχο να δηλώνει: «Εμείς κάνουμε ό,τι μπορούμε στο μέτρο που μας αναλογεί. Παίρνουμε συμβούλους, ομορφαίνουμε την εικόνα της πόλης, δημιουργούμε υποδομές, στηρίζουμε την ιδιωτική επιχειρηματικότητα, χρηματοδοτούμε την παρουσία της Άρτας σε τουριστικά και πολιτιστικά φόρα, στηρίζουμε υλικά, αλλά και με χρήματα αθλητικές και γαστρονομικές διοργανώσεις, αναδεικνύουμε το θρησκευτικό και ιστορικό κάλλος της πόλης μας. Όμως, χρειάζονται και άλλα, από τους Βουλευτές, από την Περιφέρεια, από τον ΕΟΤ, από τους ιδιώτες, κλπ. Είμαι σίγουρος πως θα καταφέρουμε».    

Related Posts

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου